Citat:
Īn prealabil postat de tricesimusquintus
Bun. Si in afara de etichetari, judecati si epitete, mai aveti ceva de adaugat? Ma asteptam la ceva texte biblice in sprijinul teoriiilor dvs. Inteleg ca nu le aveti.
|
Si eu ma asteptam la ceva raspunsuri la o intrebare pe care am pus-o de mai multe ori: voi ce aveti in cultul vostru in afara de vorbe ?
Credeti in Invierea Domnului? cum aratati aceasta? Va bucurati de Lumina Invierii pe care noi o primim in fiecare an?
Enumera cativa din martirii, sfintii , mucenicii vostri
Care sunt prietenii lui Dumnezeu de-a lungul veacurilor, pana in ziua de astazi?in cultul dvs. bineinteles
Fapte, exemple, intamplari ....ceva care sa ateste ca ceea ce sustineti e adevarat, se poate?
Din vremea Apostolilor si pana in zilele noastre,cu ce v-ati intarit in credinta, care au fost oamenii (la noi sfinti) care au dus mai departe, din generatie in generatie, aceasta flacara a iubirii de Dumnezeu, a trairii in Hristos? ceva exemple cu vieti de sfinti adventisti?
Iar judecatile,etichetarile si epitetele le folositi si dvs. ba direct, ba printre randuri, asa ca...daca stau bine sa ma gandesc tot noi, ortodocsii suntem in pierdere pentru ca atacati in cel mai josnic mod tot ceea ce noi avem mai sfant; iar avand in vedere asta...inca suntem prea ingaduitori cu domniile voastre
texte biblice in sprijinul teoriilor am, ca doar nu le inventez eu acum si nici nu vorbesc de la mine, (nu m-a inzestrat Domnul cu atatia talanti) dar ce rost are sa le mai scriu, atata timp cat dvs le aveti modificate sau chiar nu le aveti deloc?
Si mai am o ultima intrebare la care as dori un raspuns sincer din partea dvs: mosii si stramosii dvs au facut parte din acelasi cult? adica vreau sa spun, v-ati nascut in acest cult?