[quote=sherlock_holmes;161777]multumesc Ovidiu,
Domnul sa te rasplateasca!
Ii mai scriu un mesaj,maxim 2-3 ...El Condorului,dupa care ma duc la doctor Watson sa imi imprumute o cutie de alice si sa-i aranjez putin penele din spate...cu triceratopsul ma mai gindesc.
Cind te-am intrebat, daca dupa inviere oamenii mai traiesc cam 70 de ani aprox,iar tu ai zic ca nu ai zis asa ceva ( sint de acord cu tine aici )...am vrut sa sugerez ca oamenii oricum vor deveni suflete nemuritoare,chiar si in conceptia voastra,asa ca nu mai pune in ghilimele aceasta expresie.
Daca moartea este procesul invers crearii omului,si trupul se duce in pamint si duhul la Dumnezeu....atunci din ce este format omul ?...( ca sa te ajut: din trup si duh )
Daca Dumnezeu este duh,ingerii sint duhuri...si toate aceste duhuri pe linga faptul ca traiesc,dar mai si gindesc...atunci duhul omului...cum este ?
Intrebare: Sinteti de acord ca Dumnezeu Cuvintul ( care este duh ) S-a intrupat si S-a facut Om ?
PS.condorule,cred ca tu sari prin copaci si veverita zboara![/quote ]
Da, dar n-ai venit cu texte biblice

Nu stiu ce ai vrut sa spui in P.S dar m-ai amuzat; crezi oare ca veverita zboara de frica zgomotului facut de condor atunci cand sare prin copaci?