Citat:
În prealabil postat de condor
Un forumist mi-a explicat ca in pilda bogatului nemilostiv este vorba despre suflete care mostenesc si parti trupesti si de aceea au si suferinte trupesti.
|

Poate in opinia voastra a adventistilor, s-o fi inșelat și sf Pavel când a scris:
Evrei 12 ;22 "Ne-am apropiat de muntele Sion si cetatea Dumnezeului celui viu, de Ierusalimul cel ceresc si de zeci de mii de ingeri in adunare sarbatoreasca si de BISERICA CELOR INTAI NASCUTI care sunt injscrisi in ceruri si de DUHURILE DREPTILOR CELOR DESAVARSITI si de Iisus Mijlocitorul Noului testament"
20.4-6 „Și am văzut sufletele celor tăiați pentru mărturia lui Iisus și pentru cuvântul lui Dumnezeu, care nu s-au închinat fiarei, nici chipului ei, și nu au primit semnul ei pe fruntea și pe mâna lor. Și ei au înviat și au împărățit cu Hristos mii de ani. Iar ceilalți morți nu înviază până ce nu se vor sfârși miile de ani. Aceasta este învierea cea dintâi. Fericit și sfânt este cel ce are parte de învierea cea dintâi. Peste aceștia moartea cea de a doua nu are putere, ci vor fi preoți ai lui Dumnezeu și ai lui Hristos și vor împărăți cu El mii de ani. ”.
Iată ce frumos definește Biblia învierea. Adică învierea este alipirea de sufletul conștient al decedatului a unui nou trup duhovnicesc, nu recrearea trupului odată cu sufletul.
Citat:
În prealabil postat de condor
Ce inseamna "iezerul de foc". "Iezerul de foc este moartea a doua" (Apocalipsa 20:14)
Cum interpretati acesta afirmatie? Ce intelegeti prin moartea a doua?
|
Iarăși vii cu prostiuțe adventiste și te ascunzi sub diverse nume d-le Litanu/Vasinec.
De ce nu dai tot contextul?
Apoc 20.10 "10.Și diavolul, care-i amăgise, a fost aruncat în iezerul de foc și de pucioasă, unde este și fiara și proorocul mincinos, și vor fi chinuiți acolo, zi și noapte, în vecii vecilor."