Simona  as  fi   vrut  sa-ti  spun  si  eu  ceva  ca  sa  te  pot  mangaia  macar  un  pic...
Uite  eu  uneori  cand  sunt  trista  si  daca  imi  dau  seama cam  care  ar  fi  motivul  ii  multumesc  lui  Dumnezeu  pentru  ca  mi-a  dat  si  tristetea  sau  durerea  aceea,si  ca a  randuit  sa  se  petreaca  si  lucrul  acela(care  totusi  mia  adus  tristete)  in  viata  mea.Uneori  daca  sunt  prea  trista  si  nu  pot  s a multumesc  zic  doar  atat :"Doamne ,ma  doare  lucru  asta"sau "Doamne  sunt  asa  de  trista".Si  cand  zic  asa  imi  dau  seama  ca  Dumnezeu  ma  priveste  de  acolo  de  sus  cu  nespusa Sa  iubire  si  ma  intelege ,ca  El  e  alaturi  d e mine  in  durerea  mea si  nu  este  indiferent ci  Il  doare  si  pe  El  durerea  mea.
Simona   cu  siguranta  o  sa  treaca  si  tristetea  asta.Poate  va  dura  ceva  timp pana  va  trece....dar   va  trece!...tu  s a nu  incetezi  sa  mergi  la  biserica  cat  poti  de  des  si  s a faci  toate  care  trebuie  s a le  faca tot crestinul...
cu  drag,nicoleta