Subiect: Saracii-ingeri?
View Single Post
Vechi 18.08.2009, 19:08:48
moshu's Avatar
moshu moshu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2008
Locație: Tg-Mures
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru moshu
Implicit

aaa, in sfarsit am inteles intrebarea. Daca saracii sunt ingeri undercover. Nu stiu, nu mi-am pus niciodata intrebarea asta, banuiesc ca e posibil, desi nu am auzit de marturii de acest fel. Stiu ca ingerii s-au mentionat ca fiind "ca niste barbati tineri", insa cred ca erau niste oameni care atrageau atentia imediat, dat fiind lumina care o raspandeau de jur imprejur, si poate, da, e posibil sa trezeasca in sufletul privitorului o anumita incarcare spirituala...

Insa, de fiecare data cand vad un sarac nu mi-am pus niciodata intrebarea asta. De ce un inger sa se deghizeze intr-un sarac, cand el poate fi de fata (si ingerul pazitor chiar e!) la absolut toate lucrurile care le facem singuri sau impreuna??

Daca tu te intrebi poate ca daca ingerul s-a transformat in sarac sa te testeze, eu sunt de parere ca acest lucru, desi posibil, e improbabil si inutil. De vreme ce e de fata cu tine si saracul, de ce mai e nevoie acest joc? El vede daca ii dai bani sau nu, nu are nevoie de o prezenta trupeasca fizica pentru a vedea asta! Deci data viitoare cand te intalnesti cu un sarac, gandeste-te ca orice faci ingerul pazitor oricum te vede ce faci. Data viitoare cand mergi singur la pescuit, si te enrveaza o musca, si te uiti in stanga si in dreapta si crezi ca nu e nimeni si scapi o injuratura, sa stii ca si in acest caz ingerul pazitor vede intamplarea si o memoreaza, chiar daca crezi ca esti singur.

http://www.youtube.com/watch?v=Q4027l_BsDE&NR=1 - it's supposed to be funny like me!

Last edited by moshu; 18.08.2009 at 19:11:56.
Reply With Quote