View Single Post
Vechi 17.08.2009, 14:15:46
veveritza
Guest

Implicit

[quote=ai2;160432]Astia care inca mai scriem pe forum inca nu suntem!

Atunci e grav! Niste sfinti ajuta pe cei care dau cu pumnu mai tare sa ajunga primii la racla, ajuta pe cei care asteapta pomana fara sa fac ei insisi prae multe pentru a-si rezolva problemele! Asta seamana cu nepotismul/oportunismul/lipsa de respect promovate inclusiv in politica.

straw man ilogic. Noi nu negam totul si deseori negam chiar desteptaciunea nostra. E normal sa faci asta cand esti sceptic.

Ce imaginatie ai!

Si daca sunt multi de daca nu inseamna sub nicio forma ca exact D-zeul la care va inchinati exista!

E grav ca suntem ajutati de sfintii carora le cerem ajutorul? O, Doamne!Mare-i gradina Ta! Acum cateva zile am fost oprita de un martor al lui iehova care m-a intrebat daca eu cred ca lui Dumnezeu ii sunt placuti atatia sfinti.Acum as avea alt raspuns: Nu, categoric, lui Dumnezeu ii plac ateii.
In ce priveste imaginatia, fratele tau ateu mi-a provocat-o care se pare ca este lipsit de cel mai elementar bun simt, atacandu-ne in cel mai josnic mod posibil, calcand in picioare ceea ce pentru noi este sfant; stii,pentru noi crestinii, acuzatia facuta este ceva de genul "maica-ta-i curva"! (imi cer scuze pentru acest limbaj huliganesc)
Si nu inteleg pana la urma de ce suferiti atat de mult, care-i problema voastra? Am mai spus-o, pana la proba contrarie,da, noi credem cu tarie ca exista Dumnezeu si numai LUI ne vom inchina; voua si intelepciunii voastre NICIODATA.
cat despre cadavrele vii...e plina lumea si pamantul
Reply With Quote