View Single Post
Vechi 17.08.2009, 01:10:16
eclat_de_lune eclat_de_lune is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.07.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de willmark01 Vezi mesajul
fleur de neige, da, lingeri de moaste/cadavre.In sec 21 voi inca credeti ca daca ,,pupati'' cadavre asa numite sfintite viata voastra va va merge mult mai bine.Ei bine urmatoarea zicala se potriveste de minune:doua maini care muncesc fac cat 1000 care se roaga.Nu mai asteptati X sau Y de la d-zeu sau de la cadavre...va amagiti doar.Eu inainte mergeam in fiecare duminica la biserica etc pana cand am inceput sa-mi pun intrebari, in legatura cu X sau Y.Cand mi-am dat seama defapt cum sta treaba am trecut la ateism.
Eu am bun simt dar cand vezi ,,babe'' la tv care pur si simplu ling asezamintele cadavrelor mi se face rau...
Vrem argumente!!!!! De ce spuneti ca ne amagim doar? Doar asa, din experienta dumneavoastra personala?Ati incercat un soi de rationament de genul: lui x ii merge rau pentru ca pupa "cadavre", lui y ii merge greu pentru ca pupa "cadavre", lui z etc; Concluzia 1: prin urmare la toti ne merge rau cand pupam "cadavre", Concluzia 2: iti merge rau daca pupi "cadavre".
Se numeste generalizare pripita, a propos de ratiune.
Dar, pe de alta parte, are dreptate fleur de neige cu ratiunea. Omul nu are numai creier - creierul mai are nevoie si de constiinta.
Si de ce nu merge, ma rog, sa pupi si "cadavre" si sa muncesti ?
Reply With Quote