View Single Post
Vechi 16.08.2009, 23:49:18
willmark01 willmark01 is offline
Banned

Data înregistrării: 15.08.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de fleur_de_neige Vezi mesajul
e trist cand se pune ratiunea mai presus de orice : inca nu se intelege ca Dumnezeu NU poate fi explicat, cuprins cu mintea! Deci, oricat ar cerceta cineva.... nu poate curpinde tot; oricum, cel care nu vrea sa creada, va considera ca intotdeauna are dreptate pe cand ceilalti sunt doar niste...bieti creduli.
Unii dintre ateii care au intrat pe acest forum nu au macar un minim bun simt : ,,lingeri de moaste'' ce exprimare este asta??
fleur de neige, da, lingeri de moaste/cadavre.In sec 21 voi inca credeti ca daca ,,pupati'' cadavre asa numite sfintite viata voastra va va merge mult mai bine.Ei bine urmatoarea zicala se potriveste de minune:doua maini care muncesc fac cat 1000 care se roaga.Nu mai asteptati X sau Y de la d-zeu sau de la cadavre...va amagiti doar.Eu inainte mergeam in fiecare duminica la biserica etc pana cand am inceput sa-mi pun intrebari, in legatura cu X sau Y.Cand mi-am dat seama defapt cum sta treaba am trecut la ateism.
Eu am bun simt dar cand vezi ,,babe'' la tv care pur si simplu ling asezamintele cadavrelor mi se face rau...
Reply With Quote