Citat:
În prealabil postat de getagrip
Un raspuns concret nu se poate? Sau cand ramaneti fara replica, ajunge un 'necunoscute sunt caile Domnului'? Necunoscute si cam perverse. Eu unul nu stiu cum va puteti inchina unui zeu atat de nedrept si imoral.
|
Cine a ramas fara replica? Cine are urechi de auzit aude. Cine nu are, vorbeste singur atat de tare incat nu mai aude raspunsurile care i se dau. Nu a fost doar un "necunoscute sunt caile Domnului"- aceea ati retinut dvs din raspuns si ati interpretat-o in functie de background-ul si prejudecatile dvs. Unele raspunsuri care se furnizeaza sunt doar indicii de cautare, cine doreste cauta mai mult. faptul ca dvs vorbiti de un anumit zeu nedrept si imoral caruia noi ne-am inchina, ma face sa cred ca ati suferit mult. Imi pare rau, insa asta nu va legitimeaza atacurile dvs intr-o comunitate din care vadit dvs nu doriti sa faceti parte si de care va detasati cu grija. daca atacurile dvs sunt realizate doar din "onestitate intelectuala" sau doar pentru ca vi se pare "politically corect"...ei bine, nici acestea nu va dau vreun drept sa faceti acuzatii. Pentru ca pe dvs nu v-a jignit nimeni si nici nu v-a ofensat credintele.
pervers este ca cineva care pretinde libertate de gandire, egalitate ( asa cum reiese din post-urile unora de aici) sa vina sa incerce sa darame credinta altcuiva, invocand niste principii pe care el insusi le incalca.
Revenind la faptul cu enciclopedia lui diderot adusa la noi in tara pe vremuri cand era interzisa in alte parti ale lumii, cred ca am citit in Istoria romanilor, vol VI sau VII.