View Single Post
Vechi 14.08.2009, 13:49:01
andrei25's Avatar
andrei25 andrei25 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iustin32 Vezi mesajul
Ei, iata ca si eu vreau sa combat invataturile voastre mincinoase, aratand radacina minciunii-EG White, cea care le-a scornit si de care vad ca ti-e teama sa le iei apararea. Refuzi sa discuti acest subiect tocmai pentru ca stii ca esti slab, neputincios si fara argumente, dovedind in acest fel ca am dreptate si eu si cei care au scris Viata profetesei voastre, combatand invataturile ei mincinoase cu ajutorul multimii de aberatii din scrierile ei si ale multor martori pe care nu ai cum sa-i contrazici. Adevarul despre viziunile si invataturile mincinoase ale EG White si implicit ale sectei voastre trebuie sa iasa la iveala. De ce ti-e frica sa ma contrazici? Ca nu ai cu ce, nu ai argumente. Asta e adevarul!! Asa ai fost instruit.
Nu fii mandru cand spui ca vrei sa combati invataturile mincinoase. Parintele Cleopa spunea foarte bine ca daca te apuci sa faci teologie cu diavolul, sigur pierzi. Ca si el stie Scriptura pe de rost. Trebuie sa fii foarte induhovnicit ca sa combati ereziile altora. Nu te arunca in asa ceva. Foarte multi oameni au plecat de la ortodoxie, pt ca nu au stiut sa faca fata unei ispite din partea diavolului, ispita care se refera la faptul ca au intrat in contact cu eretici, si se rusinau ca nu stiau Scriptura, asa cum stiau ereticii, si i-au considerat buni, si au trecut de partea lor. Nici nu stii cati oameni care n-au citit niciodata din Scriptura, s-au mantuit. Asa e, e o rusine sa nu stii cat de cat ceva din Scriptura, chiar toata, dar sa nu cazi in extrema cealalta. Si niciodata nu ai sa poti intoarce un om la ortodoxie, daca procedezi asa. Trebuie sa fii bland, smerit, si mai ales cu dreapta socoteala. Numai bine si Doamne ajuta!

Sunt un mandru, un fatarnic, si-un viclean! Fac ceva bun ca sa ma vada altii, si astept sa fiu laudat!

"Gustati si vedeti ca bun este Domnul".