Citat:
Īn prealabil postat de silverstar
Am spus "de dupa majoritatea cuvintelor..."
Sa va intreb ceva: cati aveti curajul sa va expuneti publicului viata intima? Nici unul. Atunci asa-zisa voastra dragoste pentru Iisus de ce o faceti publica? E cam acelasi lucru. De ce trebuie sa stiu eu cu ce cuvinte iti mangai/iti alinti iubitul/iubita? Este dezgustatoare atata fatarnicie. Macar cei tineri sa inteleaga si sa nu-i imite pe fatarnicii care se despoaie in fata multimii pentru a arata cat de credinciosi sunt...
|
NU ai dreptate. Credinta nu este un lucru pe care sa-l faci la tine acasa, intim!
Recent am ascultat o predica ce spunea ceva gen "homosexualii sunt mandrii si strica SUNT HOMOSEXUAL! Respecta-ma!!"
Si noi, crestinii sa stam ascunsi??? Sa nu se vada crucile, sa nu se vada prin vorba si prin fapte ca suntem crestini?
Recunosc ca nu trebuie sa fii fatarnic, exagerat, fals.
Dar NICI FRICOS, LAS... Cand esti intr-un grup si incep sa spuna bancuri deocheate cu maicute sau mai stiu eu ce alte prostii ce faci? Razi ca prostul sau te simti ofensat, le spui de ce, si incerci sa-i faci sa inteleaga ca nu e bine ce fac? Eventual sa-i aduci pe calea adevarului?
Din pacate, prea multi oameni sunt in categoria in care nu fac nimic. Crestinismul e sub pres pt ei.
In privinta mea, nici eu nu sunt foarte deschis, si nu corectez pe altii, sunt mahnit in sinea mea si indur. Dar AS VREA sa am puterea sa-i corectez... Si oricum, am puterea de a spune daca ma intreaba cineva, si nu vede crucea de la gat "Sunt Crestin". Chiar si printre cei mai urati si demonizati oameni.