View Single Post
Vechi 13.08.2009, 12:59:34
sergiu's Avatar
sergiu sergiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.06.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Vickuo Vezi mesajul
La ce manastiri pot sa stau pentru o perioada foarte scurta,doar ca vizitator,am inteles ca exista si manastiri care au ,,hotel''.Din apropierea Galatiului nu stiti vreuna?
Logic ar fi sa cauti pe net cu guugl si sa vezi mai intai ce manastiri sunt prin zona ta. Tot acolo poate gasesti si ceva date de contact pentru respectivele manastiri. Daca au un numar de telefon suna si vezi ce-ti zice. Intreaba si vezi cum poti vizita acea manastire, eventual sa stai un pic acolo. Daca nu au telefonul publicat pe nicaieri poti sa le scrii efectiv o scrisoare (unde poti descrie si problema ta) si astepti un raspuns. Fiind distanta mica probabil ai putea primi raspuns intre 4 si 8 zile. Daca nu primesti un raspuns mai scrie o data ca s-ar putea sa se piarda scrisoarea pe la posta. Ca sa te asiguri ca primesti raspuns trimite in plicul cu scrisoarea un plic adresat tie cu adresa ta scrisa corect si cu timbrul de rigoare. Astfel se evita riscul sa greseasca cumva adresa ta cand trimit raspunsul.

Vezi ca s-ar putea ca acea casa unde stai sa fie legata de starile tale. Faceti o sfestanie, mai da cu tamaie. Daca parintii tai sunt atei roaga-te sa afle si ei Adevarul si poate se mai schimba lucrurile. Daca te simti bine afara stai mai mult pe afara, stai pe la sala de lectura sau unde te simti tu mai bine ziua.