View Single Post
Vechi 12.08.2009, 20:50:58
marioad24's Avatar
marioad24 marioad24 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.02.2009
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru marioad24 Send a message via Skype™ to marioad24
Implicit haida de!

Ioan Botezatorul cum era cand ii facea unii evrei (desigur alesi) "pui de naparci!". Si cum s-a intamplat domnule de i-au taiat capul unii evrei? pentru ca nu suportau adevarul din spusele sale; si pt ca vedeau ca evreii cu scaun la cap si cu frica de Dumnezeu, ii intelegeau mesajul si isi schimbau viat, parasind pe acei preoti mincinosi (desigur ALESI) care nu urmareau decat sa-si consttuie un corp de credinciosi, care sa-i venereze pe ei si nu pe Dumnezeu; asa cum fac si azi multi oameni. Vine un prefacut cu vorbe alese, iti imbata sufletul si cazi pe spate ca o demoazela de pension. Nu sunt eu omul care sa se ia dupa vorbe-indiferent cine le spune: evreu, ortodox, catolic, musulman...Si asta pentru ca am simtit puterea lui Dumnezeu sau Iisus Hristos lucrand asupra mea; si inca o simt. Si vad acolo unde altii nu vad. In cuvinte. Am intalnit aici o persoana plina de sine si de puterea stiintei, o alta care se tine ca osluga cea pomenita mai inainte si ii face temenele si mai incoace o alta... Cred in puterea lui Dumnezeu si nu in puterea oamenilor. Caci omul este este victima perversiunii si se foloseste de alt om ca sa-si atinga interesul
Citat:
În prealabil postat de liviu_breahna Vezi mesajul
De ce este nevoie si in mesaje sa fiti acizi.Este suficienta stare de ura din intreaga lume la ora asta.
Incercati sa iubiti pe aproapele orice confesiune ar avea.
Reply With Quote