View Single Post
Vechi 10.08.2009, 15:53:28
tricesimusquintus tricesimusquintus is offline
Banned

Data înregistrării: 09.05.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iustin32 Vezi mesajul
Ingerii si demonii nu sunt extraterestri
extrateréstru, –ă adj., s. m. f. (ființă) din afara globului pământesc.

Citat:
nu UFO-logia se ocupa de ei
Nici nu am afirmat asa ceva, reciteste-mi postarea.

Citat:
ci teologia, dar voi nu aveti asa ceva.

Avem asa ceva, insa ea nu face parte din sfera stiintelor speculative, ci se bazeaza exclusiv pe Sfanta Scriptura.

Citat:
Daca crezi ca UFO-logii ar trebui sa se ocupe de ei, inseamna ca nu aveti competente de a explica nici existenta sufletului
Nu cred asta, insa daca tot veni vorba despre ei si telefoanele mobile, afla ca UFO-logii au mai multe "marturii" filmate decat calugarul acela. Ai putea mai degraba sa crezi in zborul farfuriilor zburatoare decat in zborul sufletului dupa moarte. Oricum, ambele teorii sunt la fel de nebiblice si nu intra in sfera mea de interes.

Citat:
Faptul ca tu negi realitatea minunii pe care a facut-o Dumnezeu prin oasele placutului Sau ,Proorocul Elisei, arata inca o data cat de inselati sunteti.
Inca o data spun: reciteste-mi postarea! Nu am negat realitatea minunii lui Dumnezeu. Ceea ce incerc sa arat este ca nu niste obiecte independente fac minuni, ci Dumnezeu prin ele; si increderea superstitioasa in asemenea obiecte poate foarte usor deveni idolatrie (din punct de vedere spiritual oricum este deja idolatrie).

Citat:

?