Asa e dar in acestia 9 ani au fost destule.Nu simt mindrie cind vb de al 6 lea simt...cind mergi pe strada si esti ignorat iar acest fapt NU TE MAI DERANJEAZA...atunci in mod sigur NU MAI EXISTA MINDRIE indiferent cum se numeste acel om.Si multumesc adventure de cuvintele frumoase si incurajare.Nu e mare lucru al 6 lea simt...doar ca constientizezi cind cineva gindeste negativ de tine,sau iti vrea raul sau te condamna in gind...ma rog,cum am spus,nu e mare lucru dar cind exista atasament cu cineva dominat de viciul numit sex si mai posezi si al 6 lea simt...eh,asta da,ASTA ESTE O PROBLEMA.Degeaba te desparti,ca problema NU dispare pina nu faci UN NOU ATASAMENT.Si asta ...eu..NU VREAU SA O FAC.Doresc sa fiu dezlegat COMPLET,ce rezolv ca schimb un chip cu altul ?
Nu am aflat NICI UNUL din oameni care sa rezolve fara un nou atasament,si cine spune altfel este UN MINCINOS..
Regula este ca toti cei aflati in suferinta,se intorc spre Dumnezeu,deci cei prezenti aici,sufera mai mult sau mai putin,constient sau inconstient.Eu marturisesc ca sufar,dar suferinta nu este decit DEPARTAREA de la care simti pe Dumnezeu,iar daca mi-ar disparea suferinta oare L-a-si mai cauta ? Mi-am pus aceasta intrebare de zeci de ori.
|