Citat:
În prealabil postat de Vickuo
Uneori ce simt in suflet e mai important decat istoria...sunt momente in care nu dau nici un folos sau sens vietii ,in care ma abat in ganduri negre,rele ,nu stiu ce sa fac sa scap de ele.Necuratul a incercat si incearca sa ma distruga si foloseste toate mijloacele ,parerea mea.Eu sincer astept sa vina Iisus.Astept sa murim mai bine zis ,si sa nu mai traim in viata plina de ispite si de dureri.
|
Eu ti-am zis de istorie pentru ca e chiar o facultate fascinanta, la care e foarte interesant ceea ce inveti, are ce sa te captiveze. E mare deosebire fata de alte facultati. Sotul meu care e inginer electronist acum, venea cu mine la unele cursuri si zicea ca se simte nedreptatit ca ceea ce am eu de invatat e foarte captivant. Dar te intelg ca ai momente cand ceea ce e in suflet e mult mai important decat ceea ce studiezi.
Eu iti dadusem cateva directii spre care sa te canalizezi, merita sa incerci. Merita sa te grabesti sa ajungi si la doctorul psihiatru care ti-a fost recomandat... sau uite, eu am citit de un doctor neuropsihiatru din Bucuresti (policlinica de langa Apaca). Acest doctor da in primul rand tratamente homeopate si se spune ca ar avea succes. Se ocupa de copii si tineri in mod special. Am citit despre el aici:
http://www.autism.ro/forum/viewtopic.php?t=4071 Ar fi chiar mai bine sa apelezi la el, pentru ca remediile homeopate nu au aceleasi reactii secundare si mai sunt si sunt ieftine. Fata de alti homeopati, el este specializat in neuropsihiatrie, deci stie mia bine ca ei cu ce are de-a face.
Cat despre gandurile privind extinctia lumii... daca tot ai facut istoria, gandeste-te prin ce perioade mizere a trecut omenirea, cum oare or fi supravietuit sub biciul razboiului, foametei, molimei, sclaviei... Si nici nu prea se sinucideau multi pe atunci. E in fiinta omului sa vrea sa traiasca... trebuie sa lupti sa te salvezi din depresiile astea.
E soare si frumos afara, stai cat mai mult cu putinta afara, lumina soarelui este unul dintre cele mai puternice antidepresive. Depresiile si gravitatea lor creste incepand din septembrie cadn incepe sa se reduca luminozitatea.
Evreulcelales spune ca in religia iudaica sinucigasii sunt ingropati afara din cimitir. Tot asa era si la noi. Acum sinucigasii sunt fie arsi la crematoriu, fi ingropati intr-un colt al cimitirului destinat special sinucigasilor, celor nebotezati, eraticilor si se ingorapa fara preot, fara slujba.