View Single Post
Vechi 08.08.2009, 16:26:38
archanghel
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Explică-mi te rog cum ar trebui să ne inmulțim pe acest pământ , dacă și casătoria este un păcat? Eu spun să fim puțin mai serioși și ceva mai echilibrați în afirmații de genul celor postate de dumneata . Să nu sărim din lac în puț si nu ne dăm mai sfinți decât Sfinții. Cununia este o Taină, d'le !
Am sa punctez cele CITEVA fraze din biblie care sint IGNORATE CU DESAVIRSIRE
1.Credinta nu este a tuturora (este scris in biblie)
2.Daca nu va nasteti din nou,NICI MACAR nu veti vedea imparatia cerurilor.
3.Sf.Apostol pavel: Noi PAZIM GINDUL NOSTRU ca nu cumva altora propovaduind sa ne facem noi insine netrebnici.
4.Dumnezeu in scriptura,despre lume : Ei doar AU AUZIT despre mine.
5.ISUS CRISTOS : Famenii sint de 3 feluri:
Care s-au nascut din pintecele maicii lor pentru imparatia cerurilor
Care,de dragul imparatiei lui dumnezeu s-au facut fameni
Din cauza oamenilor s-au facut fameni.
6.Lata e calea care duce la pieire si MULTI umbla pe ea,ingust e drumul care duce in imparatia cerurilor PUTINI IL AFLA SI-L GASESC.
Deci,exista 2 drumuri : vrei sa TRAIESTI ? oMOARA-TI TRUPUL (dorinta,placeri,atasamente,toate gunoaiele acestea ti-au fost implementate ca fiind NECESARE ...prin educatia primita,scoala,societate)
Vrei sa mori ? Atunci vei trai vesnic (dar TU,trebuie sa mori,pentru ca CRISTOS sa traiasca in tine)....si din nou...CREDINTA NU ESTE A TUTUROR.
NOTA: in momentul decesului fizic a trupului,sentimentul de EU se deplaseaza pe ceia ce paraseste trupul fizic adica pe SUFLET.
Casatoria este una din cele 7 taine.Ca urmare ESTE TAINA in strinsa unire cu celelalte...ALTFEL NU ESTE TAINA...tot asa cum Taina sfintei IMPARTASANII este taina DACA URMEAZA faptelor celor bune si nu devine o datorie ce trebuie indeplinita.
Cele mai placute fapte bune pentru Dumnezeu sint : amabilitatea,zimbetul,disponibilitatea,implicare,m ila,compasiune,toleranta,intelegere.
Fa pe toate acestea si ajuti pe toata lumea si pe tine insuti,daca caracterul tau este strins format din aceste fapte bune...puterea mintii de a calcula TOTUL in baza pierdere/cistig va disparea de la sine,cel mai greu este cu impulsul sexual...dar deja am scris prea mult.
Doamne ajuta.
Reply With Quote