Ca se pare ca`i mic pentru tine care le sti pe toate.Mai bine zis, aproape pe toate ca iti mai lipsesc cei 7 ani de educatie,de acasa. Una este daca vrei sa discuti si sa incerci sa convingi pe altii ca tu ai dreptate si alta este ca, se pare ca nu tie greu sa scri mojiceste si sa mesteci aci idei antisemite fara baza care le-ai adoptat din ignoranta.
Cred ca nu gresesc cand ghicesc ca varsta ta este sub 20.
Acuma sa-ti raspund dar eu fac asta numai civilizat:
Citat:
În prealabil postat de FiulRisipitor
Poate tot din istorie o sa afli de ce tot pamantul afirma ca razboiul in care au murit cei mai multi evrei, a fost de fapt finanantat de cei mai mari dintre ei.
PROSTII CARE SUNT SCRISE DE UN IGNORANT A ISTORIEI.AI CEVA DOVEZI CA CE SCRI ESTE ADEVARAT? AR FI FOST MAI BINE SA INVETI ISTORIA LA SCOALA SI NU LA CARCIUMA.
Ai dreptate in legatura cu minunile, si sunt multi care nu inteleg (asa eram si eu pana am avut parte de mai multe minuni) ca de fapt e mai important sa crezi fara sa vezi. Dar trebuie sa crezi si ca minunile exista si chiar venind de la Dumnezeu atunci cand le considera ca sunt de folos celui impllicat.
SA CREZI FARA SA VEZI? ALELUIA! I-MI VA VENI UN TRAZNIT SA-MI POVESTEASCA CA A MERS CU IISUS LA CINEMA,TREBUIE SA`L CRED? SI DACA UN PREOT A CAM TRAS LA MASEA SI POVESTESTE CA ARE NUMARUL DE TELEFON A LUI DUMNEZEU, TREBUIE SA`L CRED?
Mai mult sa-l lingi intr-un loc pe "alesul"? Ca esti de alta parere inteleg dar nu trebuie sa lauzi pe nimeni. Cand te numesti crestin dar te inchini stiintei ar trebui sa treci pe un forum de fenomene paranormale, sau ceva gen MYTHBUSTERS. Spune lucruri intersante, probabil unele si adevarate dar nu inseamna ca detine plinatatea adevarului.
AM SCRIS MAI SUS CA SCRI CA UN MOJIC.ACI SCRIE FIECARE CARE-I PAREREA LUI.DACA DOMNUL ANDREI A LAUDAT O PARTE DIN CE SCRIU ASTA INSEAMNA CA M`A LINS INTR`UN LOC? SI DACA ESTE CRESTIN, DUPA PAREREA TA TREBUIE SA NEGE STINTA?
IA SPUNE DRAGULE, CARE ESTE IQ-UL TAU.SAU POATE NU STI CE-I AIA.
Probabil ai intels gresit dar omul nu voia sa salveze pe nimeni, voia sa se salveze pe el. Si daca tot afisezi citate de la Sfintii Parinti citeste mai mult de acolo si vei afla ca nimeni nu se va mantui pana nu va accepta adevarul, nicidecum dupa alte legi. Mantuirea nu tine de legi, Dumnezeu nu a dat legi, ci a dat doar indicatii cum sa ajunga sufletul dat de EL inapoi la el. Atata timp cat nu urmam indicatiile respective esti.... LOST!
"DUMNEZEU NU A DAT LEGI"? DECE TE BAGI LA DISCUTII IN CARE NU AI NICI O IDEIE?
Toate cele bune va doresc!
|