[quote=doreln;158202]Salut,
asta este doar inceputul depresiei, continuarea ei este aparitia de stari psihotice si alte grozavii;
Dragul meu Vickuo , asa precum afirma si Dorel, depresia poate duce la grozavii si mai mari... ai auzit de PSIHOSOMATIZARE??? ea este o expresie a depresiei... simptomele psihosomatice sunt simptome fizice generate de factori psihici.Ai mare grija.. poti ajunge sa percepi dureri si la nivel fizic astfel incat atacurile de panica se vor intensifica .
Psihanalistii spun ca boala psihosomatica este produsa de mania si/sau vina reprimata. Corpul nostru elibereaza diferite substante chimice, iar atunci cand emotiile sunt suprimate si nu exista o eliberare in exterior, tristetea si vina pe care le resimti, duc la un numar impresionant de boli, datorita suprimarii(exemplu: disfunctiile gastro - intestinale, respectiv refluxul gastro - esofagian, ulcerul peptic si sindromul de colon iritabil..... am citit chiar despre cazul unui domn caruia i-au paralizat membrele inferioare ca urma a unui sentiment de vina reprimata.)
E musai sa rezolvi cat mai curand, problema ce te apasa... te imbratisez cu drag.. daca doresti sa discutam mai mult pe aceasta tema imi poti scrie pe MP
Last edited by MarinaAlca; 07.08.2009 at 07:41:40.
|