Citat:
În prealabil postat de andreicozia
Pina iti gasesti un duhovnic, iesi in fata blocului sau a casei si intra in vorba cu oamenii, spune-le ce te doare, joaca remi,table cu vecinii si in timp ce o faci da-i drumul la gura si scoate totul pe masa..sa vezi ce bine te simti dupa aceea!
Garantat!
|
Foarte, foarte bun sfat, simplu , dar la obiect, nici nu va dati seama cat de benefic este .
Vickuo, este o manastire aproape de Galati, sigur ca ai auzit de ea si este foarte frumoasa, dar nu pot spune ca este chiar la doi pasi. Este vorba de Manastirea Tudor Vladimirescu, manastirea de maici unde, inainte a sezut mult cunoscuta Maica Veronica, a fost stareta. Este o manastire foarte frumoasa.
Am mai fost de curand la o manastire pe la Braila, aproape de Lacul Sarat, nu mai stiu cum se cheama, am impresia ca tot Lacul Sarat, este de maicute insa, nu este decshisa publicului larg in timpul zilei, decat la slujba...si, este o manastire mai mica.
Am mai auzit de Manastirea Adam, tot la Galati, dar nu stiu unde este, caci nu am fost niciodata...
Mergi la catedrala din Galati si inchina-te moastelor Sf. Pantelimon, care este un Sfant Tamaduitor de boli, sper ca stii unde este catedrala, langa Politia Municipala .
Sunt de parere sa-ti cauti duhovnic in zona in care stai, mergi acolo la biserica cea mai apropiata si vorbeste cu preotul...apoi te marturisesti si-i spui si ce te doare.