Draga Vicko
Pai mai Vicko, tu cu cine o sa te insori, daca nu crezi ca exista oameni 100% cu dragoste adevarata? Ai dreptate, cainele e un animal foarte loial. Si mie mi s-a intamplat sa am tot felul de ispite cu oamenii, dar trebuie sa ai incredere, sa nu ii judeci, sa-ti fie mila caci cu totii suntem ispititi, si macar pentru smerenia noastra sa le cautam scuze pentru cum sunt. Hristos a murit ca sa spele pacatul celui care te inseala pe tine, tu de ce sa nu treci cu vederea? Majoritatea oamenilor care sunt in jurul meu iubesc adevarul si lupta sa se mantuiasca, in ei poti sa te increzi, deoarece daca iti gresesc o fac din ispita si nu le e greu sa isi ceara iertare, ceilalti sunt problema. Iubitorii de lume sunt problema, ei sunt colegii sau prietenii nostri dar nu trebuie sa te bazezi prea mult pe ei. Le oferi dragoste, le ierti totul si iti vezi de calea ta. Daca iti gresesc te astepti sa greseasca pentru ca asa sunt ei.
Pe primii ii lasi sa te cunoasca iar pe ceilalti....oricum, ceilalti sunt atat de plini de ceea ce sunt incat sunt siguri ca te cunosc si nu mai trebuie sa le spui nimic.
Fii sociabil frate, inarmeaza-te cu dragostea care indelung rabda, si fa-ti unul sau doi prieteni credinciosi la care sa le rabzi toate si care sa te rabde pe tine.
Domnul sa te binecuvanteze!
|