Ma refeream la subiectul thread-ului, nu la animale
Scumpa mea nu ma refeream la o dragoste normala purtata animalelor.Thread-ul era despre "dragostea exagerata aratata animalelor" si eu la asta m-am referit. Stateam la bloc cand aveam testoasa si mi s-a facut mila de ea deoarece merita mai mult decat spatiul mic al unui acvariu si am dus-o la un acvariu mare din Cluj, specializat pe ingrijire testoase.
Nu mi se pare normal ca prietenii mei care au o pisica intr-un apartament de doua camere sa ii dea delicatese si apoi sa o puna la dieta la recomandarea medicului, pentru ca e prea imbuibata, iar cand au venit la noi in vizita si s-a urcat pisica pe gard tremurau de frica sa nu cumva sa cada, deoarece nu era obisnuita. Pisicii lor II E FRICA DE SOARECI!!!! Pisica vecinului se plimba in voie pe garduri, pe acoperis...e o fiinta libera, daca ai dragoste in Hristos cum poti sa inchizi un animal si sa ii restrangi libertatea?
Eu am incercat sa imi spun parerea in legatura cu relatia om-animal, la animal ca si fiinta nu m-am referit in detaliu si am fost interpretata gresit.
Din cate stiu si Sfantul Siluan Athonitul are scrieri in legatura cu omul si cu animalul.
Repet, nu m-am referit la animale pana acum ci la relatia om - animal.
Bunul Dumnezeu sa aiba grija de puiutul tau care va veni si o nastere usoara!
Last edited by metanoia2; 06.08.2009 at 11:52:47.
|