View Single Post
Vechi 06.08.2009, 08:49:41
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de metanoia2 Vezi mesajul
Draga vsovi mi-e greu sa urmaresc scrisul tau datorita felului in care scrii dar calitatea gandirii ma intereseaza foarte mult. Scrie te rog normal ca sa te poti concentra la idee cand citesti si nu la scris. Sunt de acord cu tine atat cat am reusit sa citesc.
Iarta-ma!
n-am pentruce sa te iert ca doar nu ai de ce sa simtzi ca mi-ai greshit mie daca nu ai avut chef shi rabdare ca sa citeshti pana la sfarshit... poate ai greshit lui Dumnezeu ca mi-ai laudat calitatea gandirii, cand defapt toate ideile sunt furgasite in scrierile de la Dumnezeu, pe care eu "shtiutorul" doar le repet cu cuvintele mele in sperantza ca o sa le invatz shi pricep candva ca sa le urmez... dar deocamdata le repet doar ca o placa stricata sau ca un papagal obosit de poftele mele cele rele... razbunare shi neascultare shi ingamfare la inimioara...

deci calitatea gandirii, daca prin absurd ar exista in scrierile mele, daca totushi o descoperi, ea se datoreaza celor care l-au marturisit pe Dumnezeu...

Multzumesc ca ai fost deacord... ca eu in general contrazic pe toata lumea caci mereu gandesc maiceva... maiceva... probabil din setea shi dorul nestins al lacomiei...duhului minciunii maririi de sine... uitand ca nimic nu ducem cu noi decat faptele pe care le-am savarshit, credintza, dragostea curata shi faptele... shi niciintr-un caz interesul babanilor iar restul e slava desharta ce pare ca ar fi ceva vrednicie dar este defapt naravul viceversa... ca sa osandesc de pe stari shi pozitzii de vrednicie... exact ca shi carturarii shi profesorii shi invatzatorii... mustrand nu cu duhul blandetzii ci din manie ieshita din mintzi cu multa nemultzumire de neajunsurile aproapelui, hulindu-l shi calcandu-l mereu in picioare, de sus pana jos... vezi? iarashi m-am socotit un fel de victima nemultzumita shi neintzeleasa shi de aia m-am laudat plangandu-ma tzie... deci ma iarta shi dumneata shi te roaga shi pentru mine... dar shi pentru totzi ceilaltzi fratzi creshtini.

Last edited by vsovi; 06.08.2009 at 08:58:05.
Reply With Quote