View Single Post
Vechi 05.08.2009, 23:59:37
ory ory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anna Vezi mesajul
Ba da Ory, are dreptate, o sa revina. De multe ori pana cand se va vindeca complet. Dar are nevoie de tratamente si metode de "lupta" cu boala, el nu e vindecat, e doar intr-un moment de "pasuire" ca si cand te mai lasa uneori durerile.
Important e sa nu deznadajduiesti!
Anna, am specificat si cum ar putea sa i-a situatia daca, totusi revine....CEL MAI MULT COTEAZA ATITUDINEA PROPRIE .
Psihiatria este, poate cea mai putin dezvoltata medicina, cea mai putin explorata, cea care a ramas cu cele mai multe intrebari fara raspunsuri...poate ca, tocmai de aceia au murit prematur oameni ca Monroe, Elvis si acum Michael. Medicamentele nu fac minuni, ba, chiar fac mai mult rau decat bine, daca te adancesti in lumea lor necunoscuta si atat de periculoasa. Tot de tine insuti depinde in cea mai mare parte " izbavirea ", dar, este nevoie de rabdare si putere, sa gasesti puterea in orice, sa o fabrici, sa o furi daca se poate...
Ati citit vre-odata un prospect la xanax ? Este strigator la cer ce dozaj mare indica oamenilor, mai ales a acelora care nu prezinta probleme extreme. Nu mi se pare in regula. ex : jumatate 0,25 mlg...de ce sa ajungi a indica o doza de zece ori , chiar de douazeci de ori mai mare pe zi? Nu inteleg ! Apoi, ce mai urmeaza ? Scapi de o problema si dai de doua...
Mai exista si pericolul din medicamentele uzuale care contin somnifere dar, de care noi nu stim. Eu nu obisnuiesc sa iau medicamente, nici pentru o durere de cap, dar aflu tot mai multe lucruri ingrijoratoare in jur. Apropos, am citit tot pe net despre persoane care au intrat in depresii in urma unor tratamente de inima, de tensiune, etc...si, nu stiau ce se intampla cu ele.
Sau indicatia de somnifere pentru orice durere, care sa inhibe reactia creierului la durere, dar o directioneaza spre altceva, care, in cele din urma pericliteaza sistemul nervos. Este un mare haos in medicina noastra ! Doctorii vor sa scape de tine, vor ca si tu sa scapi de tine...sa nu mai rationezi nimic, pe moment, caci dupa aia tot cu tine ajungi sa te confrunti...si, pana cand vei fugi ?
Nu se pune astfel problema in situatii extreme , situatii care scapa de sub control.
Dar, poate ca asa este Anna, cate o pastiluta, sau un tratament usor impreuna cu lupta cu tine insuti, cu lupta spre a afla resursele de regasire in liniste, pot face bine, pot genera vindecare, ca sa nu ajunga a se acutiza problema .
Personal, ultima data am rontait niste pastilute homeopate de care se facea reclama, sedatifpc...parca, sunt absolut inofensive fara efecte adverse, care, cica stimuleaza serotonina, la inceput mi s-au parut banale, apoi, nu mai stiu, caci eu oricum le-am luat doar cand si cand...si am luptat cu mine insami, in primul rand. Nu stiu cat bine au facut sau nu, nu mi-am dat seama in mod impetuos. Viata este o lupta, oricum !
Va doresc sanatate tuturor !