Am avut depresia tocmai culmea pentru ca am exagerat cu religia. Am avut un avant si o ravna ca o racheta si o bomba nucleara la un moment dat in viata si dupa vreo cateva luni am ajuns la deznadejde. Nu stiu ce a fost, propria ratacire, ispita diavolului, moment de incercare, cadere din cauza mandriei, urmarea unui post "fara cap", chiar nu stiu ce a fost. In orice caz, a fost cel mai groaznic lucru ce l-am trait vreodata, sufleteste vorbind, aveam stari de panica, o data am ametit, nu mai exista nimic pentru mine, simteam ca nu am suflet, credeam ca Dumnezeu nu ma mai iarta, ca nu mai exista mantuire pt mine etc etc etc In mare pericol am fost...
Dar am iesit din asta un pic mai inteleapta. "Reteta" ce ti-am dat-o functioneaza. Si eu atunci nu aveam nici un duhovnic, indrumator, nimic. E important sa gasesti oameni care sa te indrume, de incredere, ai grija..