Citat:
Īn prealabil postat de mithrandir
mama mea face parte din "grupul"visarionistilor si nu stiu cum sa o fac sa creada ca ceea ce face este rau. cum pot sa o ajut?
|
Daca reusesti s-o faci sa vada realitatea in care traiesc mai marii acestei grupari si care nu are legatura cu ceea ce cer celor mai mici atunci vei reusi...daca nu,ai rabdare...fanatismul nu este usor de combatut sau dovedit...mai ales cand persoana in cauza e fanatica.
Acum depinde si ce varsta are mama ta,de cati ani este in aceasta grupare si cat de implicata este sau ce treapta are in conducerea grupului din care face parte...tine cont de aceste detalii si cauta sa intelegi la ce e mai sensibila mama ta vis-a-vis de aceasta lucrare...apoi descopera dedesubturile daca poti pt a i le arata...oricum nu este usor iar sfatul meu este sa o lasi in pace daca este doar in faza de credincios care merge la biserica si ,ca orice crestin isi tine randuiala pt suflet...numai in cazul in care vezi ca se lasa inselata de invataturile false ale visarionitilor cauta sa o convingi de inselare dar numai daca si tu detii argumente puternice si sanatoase...nu numai sa va contrariati si sa va maniati reciproc.