Citat:
În prealabil postat de vsovi
Deci Slava lui Dumnezeu este sfintzenia Lui shi Calea dreapta shi fara pata pe obrazul Sau in Calea Sa, Imparateasca, Necunoscuta, Neluata in seama, neshtiuta de cei puternici, nevazuta de cei curioshi shi rai, Calea multincercata shi prin care dovedeshte Adevarul plinindu-L... iar Marirea lui Dumnezeu este defapt conshtientizarea viabilitatzii shi veshniciei fericite a tot Cuvantului Sau shi a toate poruncile Sale shi a toate randuielile curate spre Mantuirea shi spre fericirea sfanta a omului Sau... in veshnicie, caci "Rasplata Mea este cu Mine".
1. inseamna a-L asculta, te hotarashti sa faci cum a zis El, cu smerenie shi multzumire pentru toate.
|
Intru totul de acord. Mai ales dupa ce am inteles ce inseamna "sfinteasca-Se Numele Tau", adica sa ne sfintim noi de fapt, pentru ca slava Lui sa se arate lumii prin noi, asa cum era intentia initiala, sa fim purtatori de Duh Sfant, adica Sfinti inaintea Tatalui... De inteles: "sfinteasca-Se Numele Tau
in noi". Este evident ca Dumnezeu este Sfant, noi suntem cei care avem nevoie sa fim sfintiti
intru Numele Sau.
"Cela ce binecuvintezi pe cei ce te binecuvinteaza..."
"Binecuvintarea Domnului peste voi toti cu al Sau har si cu a Sa iubire de oameni..."
Binecuvantat esti Doamne, in tot locul stapanirii Lui binecuvinteaza suflete al meu pe Domnul. Binecuvintati pe Domnul toti ingerii Lui cei puternici la virtute. Fie Numele Domnului binecuvintat de acum si pana-n veac!