View Single Post
Vechi 31.07.2009, 08:46:12
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de daniel_009 Vezi mesajul
Cum poti sa scapi de lacomie? .. zgarcenie?

Te ajut eu. daca ai curaj! ..

mergi cu mine daca vrei .. la interventii in sate romanesti unde tiganii fura noaptea tot!

Am mers si noi.. trupele speciale ale ... Am batut in tigani .. nu relatez cum. Ca noi n-a batut nimeni!

In maxim 5 ore suntem oriunde in tara.

Cu cagulele pe fata .. noi .. maestri nimpo .. ne intalnim cu tiganii.. "am auzit ca jandarmii si-au taiat mainile in sabiile tiganilor" serios? dar cum s-a intamplat?

Noi chiar stim cum se face, de aia nu intra jandarmii. Noi batem de rupem , taiem, ducem pe moarte tigani si dupa aia intra jandarmii.. culeg resturile. Nu mai intervenim a doua oara.
A doua oara .. suntem acasa la copii! Niciodata nu mai e cazul. Nu ne mai ducem pe acelasi obiectiv a doua oara! Niciodata! In aceiasi seara.
cu tziganii ca shi cu tziganii, dar cand o sa punetzi osu' la treaba ca sa va luatzi shi de aia de'"ai noshtrii" cocotzatzi binemersi la butoane... aia ce se ocupa cu lingsharj mediatic sau cu mascarada politica sau cu furt de alegeri sau cu sondaje masluite sau cu afaceri shi profituri shi procente shi comisioane din bani publici, despre aia care manipuleaza tot de peste 66 de ani vorbesc ca uite shi eu am entuziasmat la concluzia asta nefasta, ca incet incet, am ajuns sa am dintr-un suflet curat, drept shi cinstit ce am fost, sa am acuma un suflet care a ajuns sa le cante in struna shefilor gLumii shi sa faca voia gLumii shi sa se lase scurs in directzia impusa de ei uitand ca este scris ca:

"numai Domnului Dumnezeului Tău să I te îmchini shi să-I slujeshti"

shi daca am uitat shi daca m-am lasat invartoshat, de la o vreme nici n-am mai tzinut cont, n-am luat in seama, n-am tzinut seama de menirea ce ni s-a dat pe pamant... noua... oamenilor.

adica sa nu slujeshti la rade-râde 'zgârciob de oală spartă'... ca era vorba ca ar fi trebuit sa tzie apa... apa vietzii... shi cate o picatura in ea din vinul noii legi...

Last edited by vsovi; 31.07.2009 at 09:33:01.
Reply With Quote