Viatza e cam asa: e bine sa crezi in Dumnezeu! ..mai.. scurt! :
Eu am luat bataie de multe ori pe interventie! De la diferite grupuri. De oameni. Am si batut ..pe multi. Eu merg in fatza .. ca sa va spun! cei din fata nu sunt jandarmii!! jandarmii asigura perimetrul, sunt pe caile de asigurare.. in fata suntem noi. trupele speciale. Si in fata lor suntem noi cei care-i invatam meseria. Suntem maestrii nimpo, suntem maestrii ai ki do, suntem cei care-i invatam Pai cum sa ma prezint eu in fata elevilor mei de pe interventie daca eu nu sunt primul in lupta? Sa le desenez? ca atunci cand vine o maceta sau o sabie de samurai.. facuta la o forja romaneasca.. ei ar trebui sa ..fandeze ?.. glumesc. Evident ca eu sunt in mijlocul evenimentelor! TREBUIE sa fiu! Pentru ca in mine si in DUMNEZEU.. pe interventie multi isi pun speranta. Eu ma rog totdeauna DUMNEZEULUI.. ca sa ma ierte si sa ma ajute! Plec la lupta cu baietii mei.. si am grija de ei, bat de rup, impusc de rup, imi scot oamenii din situatii grele. Ma lupt pentru ei! Sunt oamenii mei! Si ma bat pentru ei.. totdeauna! Pentru ca am incredere in ei! Ma bat intotdeauna pentru o cauza dreapta si intotdeauna imi pun speranta in DUMNEZEU! ..Chiar daca sunt maestru nimpo.. am invatat oamenii mei sa cultive Credinta in Dunmezeu!
|