Sunt minuni.. care nu tin de puterea lui DUMNEZEU, la care asistam zilnic, aproape: "se sterg datoriile la firma X" .. nu a mea, nu a ta, a unui parlamentar.. cu influenta! Si ce? .. o sa-si mai construiasca inca o Villa, o sa-si cumpere inca un yaht? SA fie! Ei vad imparatia pamanteasca! .. si le mai dau si eu 10 lei.. sa fe acolo! sa-si cumpere o biata jumatate de paine pe lumea ailalta!
Si sunt minuni DUMNEZEIESTI : minuni care sunt poate marunte, dar care ne schimba modul nostru monoton de viatza! Al multor oameni!
Stau de multe ori .. in afara serviciului.. si privesc copiii jucandu-se, oamenii in varsta coborand la cumparaturi, "smecherii" .. elaborand strategii de furat.. si stau si uneori gandesc
la rece! ..
Sunt minuni Dumnezeiesti! ..
Am fost pe interventie si gasesc un copil de 7 luni in viatza si nevatamat, atunci cand noi, fara sa stim, am tras incarcatoarele pline in cocioaba unde se acundeau cativa baieti..buni... Eu vroiam sa-i prind vii.. au inceput sa traga. Am tras atunci toti peste 1500 de cartuse, intr-o cocioaba de pamant ..au tras si ei. dar noi am tras cam o mie de cartuse de 7.62.. de la aprox.. 60 de m in pereti de pamant! (restul au fost alte arme)..Nimic! nimic!.. nu mai trebuia sa traiasca nimeni! .. nimeni nu a scapat de acolo in afara de noi..si totusi.. copilul de 7 luni a trait! (pentru cine nu stie.. glontele de 7.62 din AKM.. omoara prin perete de caramida de 20 de cm).. am mers a doua zi acolo. Erau oamenii de la reconstituire. murisera 5 oameni acolo. Nici unul de-al meu! Am fost curat.. cu x oameni am plecat.. cu x oameni m-am intors.
Spun doar atat. Cei de la reconstituire baga un batz (un fel de batz de-al lor), dupa urma glontelui. Ca sa-i traseze traiectoria.
In locul unde a fost gasit copilul, treceau 24 de traiectorii de glontz, aproape toate penetrasera zidul urmator. NIMENI nu ar fi supravietuit acolo.
Si totusi copilul acela.. a trait.
Si te intrebi unde e DUMNEZEU? te intrebi?
Noi nu am stiut.. ca evident ca nu am fi tras nici macar un cartus.. dar am avut informatii ca e libera.. "trecerea".. adica tragerea!
Doar DUMNEZEU a avut grija de copilasul acela.
Last edited by daniel_009; 31.07.2009 at 02:25:04.
|