Citat:
În prealabil postat de sophia
cu dogmele actuale de retinere de la sex.
...
in saptamana cel putin 4 zile sunt interzise de avea relatii .
|
Din pacate impreunarea, cu programare nu prea merge. De fapt dragostea in esenta si naturaletea ei lasata oamenilor de Dumnezeu nu accepta programari de genul: ..de la 10- 11 joi seara,( dar stai sa vad, sa ma scarpin, sa intreb duhovnicul sa vad ce parere ate el, daca ma lasa,..., daca-s pregatita de asa ceva, insa sa nu uit sa-mi fac canonul de o ora seara inainte, in genul "dogmelor" contemporane adaugate de eterna Traditie de care aminteste sophia, traditie care nu conteneste sa se tot mareasca pe an ce trece.
Mai spune ceva interesant cineva celebru, gata se trece la catastiful Traditiei.
Eu nu inteleg de ce nu putem trai strict dupa invataturile si binecuvintarile nuntii date strict de Hristos
De ce intermediarii monahali , rupti de realitatea vietii care include sexul trebuie sa puna limite asa de drastice mirenilor, lucru pe care nu l-am intilnit la Hristos cind a binecuvintat pe mirii de la Caana Galileii.
Nu este nicaieri scris: Vedeti ca aveti voie numai o data pe luna, si atunci daca nu va impartasiti