View Single Post
Vechi 29.07.2009, 10:38:28
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

acuma hai sa-tzi raspund la fiecare fraza:

Citat:
Eu nu merg la mare si nici la plaja dar nu condamn pe cei care merg.
foarte bine. deci iata ca imi dai dreptate. nu mie ci shi tu crezi asha ca mine in Hristos
Citat:
Unii inselati de duhuri dracesti s-au trezit peste noapte teologi de teapa lui Ellen G. White si se apuca sa amestece in graul cel curat al dreptei credinte neghina ereziilor din mintea lor semanate de draci.
spui unii inshelatzi shi te referi la mine, cand nu ai adus nici un argument, exemplu ci tziu minte ca sustzineai sus shi tare ca Dumnezeu minte shi ca Hristos nu a fost despartzit de Tatal, dar a fost despartzit shi de Duhul, caci Daca era Duhul peste Hristos pana la botezul lui Ioan Botezatorul atunci cum a mai marturisit sf Ioan Botezatorul ca s-a ashezat peste El prin botez shi a ramas peste El? deci vezi Hristos era de la Duhul Sfant shi din Fecioara Maria nascut iar nu facut shi totushi nu era Duhul Sfant peste El decat prin botezul lui Ioan, shi deshi Duhul Sfant prin Hristos fusese dat... prin purcedere de la Tatal... dar oricum dumneata nu pricepi, iar eu n-am sustzinut ca sunt teolog, eu am zis mereu ce sunt, un mirean mare pacatos din BOR ce cred in Hristosul celor de la Pucioasa shi in Cel venit in trup acum 2000 de ani prin nashtere minunata din Preasfanta fecioara Maria pururea fecioara preacurata.

Iar amestecul cu Hellen White nu dmneata il faci? nu dumneata il afirmi? eu am sustzinut altceva shi te rog sa mergi pe firele de discutzie shi sa te convingi ce am sustzinut eu caci mi se parea ca este valabil, deci cred ca asha este cum afirmam, mergi la secte shi culte unde e vorba despre ziua de Sabat a adventishtilor shi despre Sabat shi ai sa vezi ca mitomasnia a devenit la domnia ta o obijnuintza caci eu sustzin cu totul altceva decat concluzionezi dumneata fraudulos. Deci amestecul este in capshorul tau, ca eu ma stardui sa scot din mana de grau data de Hristos boabele de neghina din inima mea... shi le mai scot shi de la altzii daca se lasa... dar unii sunt incapatzantzi in cerbice shi cred ca ei au descoperit america shi au nascocit ei adevarul... shi astfel sunt primii sositzi la premiere... dar tare se vor mira cand premiul cel mare le va fi o lada asha mare cum a primit fata babei din povestea fata moshului shi fata babei... de la sfinta Vineri.

Citat:
"Asa de pilda pentru acestia nu are nicio importanta ca parintele Arsenie Papacioc a aratat ca nu e pacat si nici paguba duhovniceasca pentru mireni sa mearga la plaja si strand si continuua sa posteze pe aci ce le dau dracii prin minte."
imi spui shi mie cum a aratat? sau ai priceput dumneata ca deobicei viceversa... ca asha se obijnuieshte mai nou: -mincinoshii sunt sfintzi, nevinovatzii sunt eretici shi criminali periculoshi, bolnavii sunt diavoli, iar fariseii osanditori shi acuzatori in haine de oi sunt cei mai vrednici...
deci te intreb cum a aratat parintele Arsenie Papacioc ca Hristos e mincinos? ca toata viatza lui s-a smerit? s-a smerit sa osindeasca pe cineva! dar cum? slujind Adevarului! aratand ca pentru calugari este pacat shi nu pentru mireni! deci el crezand shi facand dupa Cuvantul lui Hristos dar neosandind pe mireni... deci dragul meu ce vrei sa-mi aratzi ca eshti nepriceput? poi asha sunt shi eu dar pentru ca eu sunt mirean nepriceput nu ma apuc sa-i acuz pe colegii de forum ca sunt satanizatzi, sa-i fac sectari neoprotestantzi, shi nici nu ma apuc sa-i anatemizez shi sa trag pe Pisi de coada ca semnalul de alarma la interCity... ca sa le arat la totzi, shtiti mai ca eu am prins indracitul? asta e! nu-l credetzi! ca e asha cum zic eu ca-s infailibil ca papa! poi foarte bine daca l-ai prins dar care sunt argumentele tale? ca eshti orb? shi defapt lucrurile stau viceversa? poi nu te fa de ras shi cand gresheshti ceretzi scuze shi nu persista in a il face pe Hristos mincinos sau iata pe parintele Arsenie Papacioc... poi atunci te intreb eu :"pentru calugari e pacat?" shi mirenii pentru ce ar fi scutitzi? poi siguri ca e vorba doar de "cei ce voiesc sa-shi ia Crucea lor shi sa vina sa-Mi urmeze Mie" deci pentru cei ce nu voiesc, nu ca sunt scutitzi dar e treaba lor iar Dumnezeu nu acuza pe nimeni... deci vezi dumneata cum are Parintele dreptate?

Citat:
Acestia continua sa se dea mari teologi nestiind de Dumnezeu nici din experiere si nici neavand bunul simt de a accepta ce zic mari duhovnicii contemporani.
aceasta minciunire foarte simpatica ma inveseleshte caci nu m-am dat teolog ca n-am cum, fiindca sunt un biet mirean pacatos, mare pacatos din BOR care am marturisit ca n-am shcoala de teologie, n-am reushit sa citesc nici Biblia shi nici Cuvantul lui Dumnezeu decat pe sarite... deci cum ash putea sa ma cred teolog? poate un teolog puturos, lenesh, neputincios... iar despre sfintzi, te rog sa-mi aratzi unde am fost eu contra sfintzilor shi teologilor shi duhovnicilor contemporani? ca eu tocmai asta am zis ca daca am face ce au zis cele 7 Trambitze ale Domnului, atunci... sau a duhovnicilor prooroci sau a duhovnicilor smeritzi ca Ilie Cleopa sau ca altzii din vechime, atunci nu am mai intra in necazul cel marfe ce vine din CIE-CMB-bilderberg shi prin noi inshine... ca noi mereu ne aflam in treaba shi suntem cei mai cei dintre cei mai cei shi maiceva, atunci cand e vorba sa fim shi sa facem viceversa, sau pe jumatate sau stramb... deci da exemple shi vino cu argumente nu mereu shi mereu cu minciuni... cauta in postarile mele shi da exemplu cand am zis ceva contra marilor noshtri Duhovnici... ca macar sa ma conving shi eu ca ai dreptate, nu pentru circ, ci sa te cred eu ca vorbeshti in cunoshtintza de cauza, shi nu din naluciri pripite.
Citat:
"De aceea nu mai continuati mai fratilor si surorilor sa va certati cu acestia ci lasati-i la mila preabunului Dumnezeu."
poi eu nu vad ca m-am certat cu cineva, ci vad ca tu insinuezi ca ma cert, insinuezi ca sa ce? poi eu cert dracul cu cuvinte duhovniceshti shi nicidecum pacatosul, shi defapt mai mult Domnul il cearta... dar tu ma scotzi din palarie direct un certaretz, iar restul sunt fratzii shi surorile tale pe care dumneata ii luminezi shi-i linishteshti ca iata ca dumneata ma cunoshti shi shtii ce fel de neghina sunt ashtia... ca mine... poi nu dumneata ai deschis cearta insinuand ca ma cert cu cineava? deci iata ca eu te iert ca sa nu ai motiv de suparare pe ziua de azi, ca aici itzi dau dreptate shi recunosc ca mereu sfarshesc prin a ma certa cu interlocutorul... shi asha ma cert ca aratandu-i Adevarul shi el nepricepandu-L atunci ma stradui sa nu-l ranesc in conshtiintza shi nici in shtiintza lui caci avva Pambo asha a raspuns despre ce il face pe el calugar cand fratzii l-au intrebat ce sa faca ei ca sa moshteneasca Imparatzia Cerurilor care nu este mancare sau bautura... dar la mine oamenii nu pricep ce spun fiindca se vede ca nu fac ceea ce zic, caci n-ai cum pricepe vorbe goale neacoperite de traire shi credintza statornica shi viatza pe viatza shi pe moarte... deci e firesc sa nu ma priceapa nimeni shi sa fiu un mare pacatos neintzeles mirean din BOR din moment ce insumi imi observ firea ushuratica de lepadatura mult cuvantatoare ca sa acopere starea permanenta de mutzenie de nedescris.

continuarea mai jos

Last edited by vsovi; 29.07.2009 at 10:54:50.
Reply With Quote