View Single Post
Vechi 28.07.2009, 17:08:43
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de onyx235 Vezi mesajul
este vorba de epilepsie
si intr-adevar stiu si eu, despre puterea farmecelor si la modul f sigur ca exista o femeie care a facut chestia asta, vrajitioare de meserie, chiar. Dar ma gandesc pe de alta parte, ca dupa atata timp s-ar fi dezlegat..eu merg la maslu de aproape un an, si dau acatiste pe la ff mullte manastiri.Am tinut post negru, am facut sfestanie..dar ce-i drept, doar eu

acum si mama mea se roaga pt mine, am avut niste vise semnificative in aceeasi noapte si eu si ea, si desi nu prea ma incred in ele,mi-au dat de gandit...
Ahhh, Oana, in cazul asta scuza-ma dar nu cred ca boala asta este cauza acestor neintelegeri intre voi.
Intradevar, prietenul tau se pare ca a trecut printr-o stare de depresie cind a aflat de boala insa pina acum trebuia sa-i treaca si sa-si revina.
Mai cunosc si eu alte persoane cu epilepsie si care se poate controla din medicamentatie insa reactia lui vizavi de tine nu este legata de boala.
Reactia normala a unui om care sufera este sa se tina cit mai aproape de cei dragi pentru dragoste si suport nu de respingere.
Reply With Quote