Citat:
În prealabil postat de daniel_009
Nu suntem musulmani! .. la ei poate ca e pacat sa-ti arati si fatza! ..E la ei! .. E dupa coran.. treaba lor. Nu cred ca e pacat sa mergi la mare, si eu, altii.. care nu fac parte dintre preoti sa se scalde in apa in haine sumare. Inca nu sunt lamurit cu nudismul.. clasic. Eu cred ca atunci cand nu apar aberatii sexuale.. nu trebuie sa ne temem. Adica atunci cand nu apar "iubiri" ciudate, si in special intre adulti si copii.. nu cred ca e cazul sa fie probleme. Evident ca nu sunt de acord cu nudismul intregii familii. Dar erau nudusti adulti, selectati pe sexe si inainte de 89. Adica femeile de-o-parte si barbatii separat. Nu sunt de acord cu "naturistii" adica acele familii care merg si se dezbraca la un loc cu copiii.
Nu cred ca e pacat sa faci baie in mare, si gol, dar sa nu te vada si altii.
Extremele, de obicei creaza probleme.
|
domnule, voi n-atzi priceput ca musulmanii ishi acopera trupul ca ochiul sa inchipuie toate poftele shi lacomiile dupa filozofia lui Epicur pe care sa le faca in ascuns, noaptea, imediat ce s-a terminat ramadamul deci cand s-a dat liber la betzie, chefuri, curvie shi lacomiile pantecului...
dar la noi la mare cum e? nu mai e nevoie sa scorniceshti shi sa nascoceshti shi sa descoperi noi posibilitatzi de a trai placeri caci le ai pe tava, ca acuma nici sutien nu se mai poarta... shi yoghinii sau pederashtrii nici chilotzi nu mai poarta... shi astfel, ajuns la mare din pura-pura curiozitate complet nevinovata shi neluata in seama caci ochiul, ce vina are ochiul nu-i asha? ai pArte de posibilitatea de a-tzi face de trei patru ori pe zi portzia de placeri, din copane lungi shi bronzate felul I, din balcoane de toate soiurile felul doi, din bere shi carnarie shi restaurante simandicoase sau bodegi imputzite felul trei, iar ca cireasha de pe tort o frecaciune prin discoteci intre tineretul ce sare scos din mintzi shi plin de isbericale fericite pe muzicile alea de negrii suparatzi shi nemultzumitzi...
deci ce anume potzi face la mare sau la shtrand? sa-tzi aratzi shi tu in mod cu totul dezinvolt goliciunile shi sa te ingamfi in taina de cat de bine itzi shade frizura... ingurgitand shi jinduind mereu cu sufletul la tipa aia care se apropia de inchipuirea nimfei sau sirenei perfecte din visurile tale de adolescent... dupa care mereu tzi-a tzopait oqulhul ca sa vezi cum se shtie fatzai inaintea ochiadelor, shi unii se mai shi iubesc prin capacitatea jegxy de a flirta cu orice fetishcana...
defapt ce anume vrei sa agoniseshti la astfel de chefuri, la astfel de vacantze? sa pui in practica teoriile lui Epicur? sau ce vrei sa aflii? cat de ushor este sa aplici tradarea dragostei? shi cate de nevinovata shi fireasca poate sa fie daca o practica o gLhume intreaga? la plaje shi al shtrand? poi este chemarea burdelului cu glasuri de sirena... caci nu este nici o diferentza... decat ca unii se fac ca nu-i nici o problema sa te odihneshti in burdel, te unge cu crema, itzi face masaje, cica zic ca te trateaza... poi cum ar fi o problema daca mai nou toate casele sunt dotate standard cu miniBAR shi cu mini pishcina... shi fireshte ca fiecare din sotzi are amanta proprie shi personala... familia moderna... familia babanului lui Epicur intzeleptzul lui Cezar...
deci tragetzi shi voi concluziile daca e pacat sau nu functziie de ceea ce atzi facut in fiecare zi de concediu la munte sau la mare... ce?
v-atzi acoperit trupul dar atzi lasat doar ochiul? sau atzi facut asha cum a cerut Hristos? caci daca ochiul tau se uita la o "femeie" ca sa o pofteasca deja a shi pacatuit cu ea in insashi templul sau, in sufletul sau, a savarshit adulter shi s-a lepadat de Dumnezeu shi l-a vandut pe Hristos nedreptatzindu-shi dragostea sa shi mahnind pe totzi cei incredintzatzi lui spre mantuire... mahnind shi distrugand toate sufletele...apropiate prin nepasarea sa demonic de lacoma shi mai ceva.
ushor de spus dar greu de facut chiar shi pe strada sau orishiunde, chiar iarna de ar fi ca unii au pofta asta de nascoceli shi inchipuire in insashi sangele shi grasimile lor, le-a intrat in reflezx, shi slujesc diavolului fara jena ca nici nu mai vor sa se poata opri sau abtzine... iar unii cu asta se ocupa toata ziua, cu ingamfarea asta elevanta sustzinand sus shi tare ca sunt liberi... poi da sunt liberi... dar cand or ajunge in prapastie sa nu zica apoi ca nu le-a zis nimeni, ca n-au shtiut... ca iata ca de la Adam se vorbeshte de nascoceala burdeloqqqlhului care s-a ridicat, de mana care s-a intins dupa ... dupa... fericirea pentru raul spre distrugere ca sa-tzi satisfaci pofta pentru furaciune... ca iubirea curata nu e la moda... au zis "unii"... ci doar iubirea teoriilor aplicate ale lui Epicur... placerea de a judeca pe altzii shi a osandi ... placerea trufiei de a chefuii in zgarie nori ciocnind cupe de shampanie, ca sa-i frustram pe fraierii saraci ce mananca din gunoaie, pe fraierii aia fundamentalishti care se incapatzaneaza sa creada, poi nu? sunt un fel de incapatzanatzi in nebunie care dupa atatzia ani cred in ceea ce este scris, cred in promisiunile lui Dumnezeu, cred toate lucrurile ireale, poi nu este mai reala placerea savarshirii pacatelor shi lenea savarshirii tuturor faradelegilor inchipuite in mod responsabil? muncite inca pe bani grei... nu shi asha suntem plictisitzi mereu de atatea probleme? deci astia raii sunt defapt nishte credincioshi in himere, caci noi o avem pe fata morgana vie shi o avem mereu in fatza noastra shi nu mai trebuie sa mergem in pustiu, shi sunt multe rau, brunete, blonde, roshcate, shatene, nu-tzi mai trebuie decat o tactica buna ca sa shtii raspunde la ranjetul lor bestial shi smerit, sa shtii sarii in piscina elegant sau macar sa te ungi gratzios cu gel ori cu crema de plaje... shi sa portzi shlapi de firma... iar la hotel sa te speli cu shampon cu fructe shi seara sa bei din pahare elegande zeama de ploshnitze... adica Wisky scotzian... ca sa te potzi crede un fel de Dunclan McLud.
Nu?
deci mergetzi la mare linishtitzi... shi datzi-va cu "namol"... ca doar cine sa ia in seama...?