Subiect: Alesul
View Single Post
Vechi 27.07.2009, 00:00:42
oana23 oana23 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 26.07.2009
Implicit

buna.sunt noua pe aici,si in legatura cu alesul vreau sa spun si eu ceva:acum ceva vreme imi doream sa imi intalnesc jumatatea sau alesul,cum s-o numi si ma rugam mereu in sufletul meu sa il intalnesc.dupa ceva vreme s-a intamplat sa il gasesc sau cel putin asa cred.nu prea aveam tangente cu el,doar ne salutam,eu il placeam si el pt fizic,dar nu am facut nimic ca sa fim impreuna si el dadea semne ,dar eu il respingeam pt ca erm f timida pe atunci si imi era frica de un esec.dupa ceva timp,cam un an l-am cautat,desi stiam ca avea prietena de ceva timp si a acceptat sa iasa cu mine(exact in momentul in care l-am cautat eu se despartise de aia de vreo 3 sapt).am iesit cu el si am vazut ca era exact cum imi imaginam eu ca este,adica nu era in capul meu ce credeam despre el(avea calitatile si defectele pe care le credeam eu ca le are).dar ce e aiurea e ca el si-a facut o parere gresita despre mine si am descoperit ca si el ma placea,dar inca o iubea pe aia.a fost doar o intalnire si cateva convorbiri telefonice,dar destul cat sa imi dau ca era cum mi-l imaginam eu,iar in legatura cu prietena lui o iubea(el e genu care pune suflet in relatii),dar nu se intelegeau deloc,se certau tot timpul.iar apoi dupa 3 luni s-au impacat.eu de atunci am mai fost cu un baiat care imi placea 3 luni,dar a plecat inafara si nu am mai tinut legatura cu el pt ca el are planuri diferite de ale mele(adica sa ramana acolo,iar eu nu).dar in legatura cu primul vreau sa spun ca am suferit enorm cand am aflat ca s-a impacat cu ea(cred ca de fapt nici nu o iubea,credea asta pt ca e sufletist,altfel de ce doua persoane care se iubesc s-ar certa atat de des).de atunci m-am rugat la Dumnezeu daca intr-adevar o iubeste pe aia sa ramana cu ea,dar daca nu sa se desparta si sa isi aduca aminte de mine si sa ma caute.si vreau sa spun ca exact asta s-a intamplat,dupa 2 ani l-am vazut plimbandu-se prin fata blocului meu si ma suna cu id ascuns si imi asculta vocea,dar nu vb.nu stiu ce sa fac el este f orgolios de fire si un pic timid,la el fetele au fact primul pas si cred ca imi da semne sa ma bag eu in seama cu el,dar am mai facut o data asta si m-a respins,pt ca inca o voia pe aia,nu pt ca nu i-as fi placut si pe de alta parte mi-e frica sa nu spuna ca as fi vreo obsedata sau ceva de genu,ca de atata timp ma gandesc la el.voi ce parere aveti?oare s-a intamplat asa pt ca oarecum mi-am dorit eu sa se intample asa sau pt ca intr-adevar nu o iubea pe aia si ar trebui sa fiu eu cu el?
Reply With Quote