View Single Post
Vechi 24.07.2009, 17:49:46
ghemis ghemis is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.06.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Evreulcelales Vezi mesajul
Cu asta ca ceri sa-ti ajute Dumnezeu.
Habar nu ai ce scri. Ai pus toate texturile numai ca sa "ineci" subiectul Ura scrie din condeiul tau.
Habar nu ai din ce se intampla in acea TARA SFANTA de care aminteste VT. la persoane ca tine simt nevoia sa le amintesc ca si Mesiah-ul tau a fost fiu a poporului evreu pe care se pare ca dusmanesti.
Iti atrag atentia ca cine blestema Poporul Ales pe el va cadea blestemul si in binecuvantare se va schimba la Poporul Ales.
Bunvenit .Inca o jigodie antisemita. Nu va obositi?
Tie nu i-ti doresc decat sa fii printre acei evrei care in vremurile din urma vor trece in masa la ortodoxie,sau,macar printre cei care vor refuza pecetea(si acestia se vor mantui)Antisemitism,ura,dusmanie? Eu doar te-am invitat la cunostinta Adevarului.Adevarat ca printre noi sant (pui de naparci,morminte varuite,arame sunatoare si chimvale rasunator, si care au pecetea botezului ortodox) si antisemiti care cu bogata lor cunostinta lovesc fara sa-si dea seama chiar in propria lor ortodoxie.Bogatatele lor cunostinte le hraneste doar mandria si orgoliul,nicidecum nu le zideste sufletul.Unora ca acestora le zic doar atat, cautati sa va smeriti,saditi in voi chipul lui Dumnezeu,numai asa va va recunoaste Dumnezeu ca sunteti fii ai lui.(se stiu ei cine sunt)Dumnezeu sa ne ajute!
Reply With Quote