Subiect: Teoria Evolutiei
View Single Post
Vechi 24.07.2009, 07:37:04
Andu30's Avatar
Andu30 Andu30 is offline
Member

Data înregistrării: 04.05.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Andu30
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tigerAvalo9 Vezi mesajul
Si inca ceva,asa cum le-am mai zis multor atei,iti sugerez sa incetezi sa mai ataci creationismul si religia.Suntem o comunitate de crestini ortodocsi,tu ce cauti aici?Nu ma lua cu un crestin nu ar trebui sa se comporte asa ,raspunde la intrebare.Eu nu cred ca vin crestinii pe site-urile ateilor si incep sa deie citate din Biblie.Praful de mers e aici.Ia-l.Stim ce ganditi,stim ce e aia teoria evolutiei dar nu o ACCEPTAM.De-as gasi documentarul sa-ti dau peste nas...
"Suntem o comunitate de crestini ortodocsi" si nu acceptam discutiile libere sau cum?
Ce ai cu omul? Esti jandarmul forumului? E un forum liber... si discutiile trebuie sa fie libere...

Cei ca tine au tendinta de a izola crestinismul... si de a-l transforma in ce nu este. Ti-e frica de ce zice omul acesta? Tu nu stii sa combati o teorie falsa? Trebuie neaparat sa-i dai peste nas cu ceva?

Asa exemplu ne-a dat Hristos. Sa ne intoarcem cu spatele la toti care nu sunt de acord cu noi. Cum ne iubim aproapele daca nici macar un dialog nu suntem in stare sa purtam?