View Single Post
Vechi 22.07.2009, 00:44:18
cristinamaria cristinamaria is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.04.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

@Anca-Miha: Anca, nu doresc sa desfiintez nici o familie regala si in general nu ma prea intereseaza ce se intampla in Europa, nu prea se pot face reguli, nu se intampla niciodata acelasi lucru in toata Europa (mie nu imi plac generalizarile ca sunt principala unealta de manipulare a presei).

ma intereseaza ce se intampla la mine acasa, in tara.

Nu am spus sa nu il votezi pe Duda. Reciteste raspunsul meu.

Am spus ca, daca il votezi, este un rau la fel de mare cu celelalte rele de pe listele de vot, si ca daca il votezi ar trebui sa te informezi mai inainte asupra lui.

Pe scurt, cantitatea de dezavantaje ce ar rezulta din votarea lui Duda este egala daca nu mai mare cu cea reaultata din votarea oricarui candidat de pe lista. Duda este la fel de corupt si de interesat ca si cei care ne conduc acum si ne-au condus in mandatele anterioare, nu te amagi singura ca va fi o schimbare calitativa. NU VA FI! Cauta informatii, citeste si afla. Intamplarea face ca eu sa am astfel de informatii dar asta nu e un forum de polemici politice si nici nu doresc sa influentez pe nimeni.

Eu pledez pentru deciziile INFORMATE! Adica daca tot alegi intre mai multe rele, macar sa stii cat de rele sunt fiecare.

Daca vrei sa-l votezi pe Duda, chiar si din convingere, eu ma bucur. Dar nu te insela singura, bazeaza-ti convingerea pe informatii adevarate, reale, nu pe clipurile electorale si campaniile de imagine, oricat de subtile ar fi. Biografia oficiala a lui o stim toti, e si pe site-ul lui oficial. Si biografia lui Basescu de pe site-ul lui arata superb! Daca nu as sti nimic altceva despre Base l-as vota fara rezerve! si pe Eba! Ia vedeti ce site frumos are!

@andreicozia: iar sari la persoane in loc de idei?