Citat:
În prealabil postat de windorin
Pasaj din cartea "Detinutul profet", de Ioan Ianolide.
"Acest popor mic (poporul evreu) are o misiune mare, care la inceput a fost hristica, apoi a ajuns antihristica. Rolul lor in istorie e negativ, de aceea trec din dezastru in dezastru. Nu tot evreul e antihristic, caci si apostolii au fost evrei, dar majoritatea poporului evreu l-a urmat pe Caiafa pana in zilele noastre, incarcandu-se de toata raspunderea. Ei sunt vinovati in fata lui Dumnezeu si sunt dusmani ai tuturor neamurilor. Succesele lor produc dezastrele lor. Pacea lor va veni prin pocainta in fata lui Dumnezeu si prin infratire cu toate neamurile."
|
Am mari dubii ca se vor pocai vreodata! Cred ca povestea lui lucifer este de fapt povestea poporului evreu. Si acela a fost iubit de Dumnezeu si a fost alesul. Exista cum ai spus si exceptii notabile, evrei care au fost mari Oameni, insa foarte multi sunt ca cel prezent aici pe site, chiar daca nu sunt la fel de senili.
Exista la ei si acei Naturei Karta pt care am respect. Nu sunt cu Adevarul dar macar aia chiar cred si chiar cunosc toate Scripturile dupa care se ghideaza. Or majoritatea sunt cu totul si cu totul diferiti. Sunt antihristianici (vezi marx si toti evreii care l-au urmat si au adus comunismul). Am citit si pe Paul Goma, impresionant. Evident ca in momentul in care le spui Adevarul se trezesc toti demonii din ei si fac exact ca cei din ei. Orice incercare de a le arata un document sau o dovada care sprijina Adevarul va fi taxata ca antisemita. Si-au facut si legi care sa nu permita aflarea Adevarului. Legi care ilegalizeaza Adevarul. Asa a fost scris, ca Raul se va inmulti si va domina inainte de A Doua Venire a lui Hristos. Slava Domnului!