View Single Post
Vechi 21.07.2009, 09:14:14
ai2 ai2 is offline
Banned

Data înregistrării: 24.10.2008
Locație: Micul Paris medieval
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristinamaria Vezi mesajul
@ai2: intentia ta care e? sa zici ca nu esti de acord cu ce zice lumea si atat?
Ideea mea: cei care nu inghit prejudecatile societatii neconditionat nu sunt mai usor de condus asa cum spun unii. Nu cred ca era asa greu de inteles dar, in fine, poate m-am exprimat cam repede.
Citat:
nu vad nici un argument in postarea ta, nici macar citatul ala in engleza.
vezi mai sus.
Citat:
Daca vrei dialog pune mana si argumenteaza-ti frumos un punct de vedere, introducere cuprins si incheiere, nu da asa de-a azvarlita cu cate o fraza sa inteleaga fiecare ce are chef.
Fraza are un inteles clar si nu vad unde e problema. Ateii sunt mai greu de condus pentru ca nu accepta neconditionat (a se citi irational) autoritatea. Sau intr-un limbaj mioritic, nu-i duci cu micii si berea la vot!
Citat:
Ce legatura are politica, aia de mici si bere pe care nu stiu in ce masura o consideri tu relevanta, discursurile lui Tapu si ale lui Ilici cu religia si religiozitatea?
Politica si religia au in comun masele de oameni usor de condus.
Citat:
Ti se pare ca prezenta la vot din ultima perioada releva o populatie (religioasa sau nu) intens preocupata de politica?
Nici n-am spus asta. Spuneam de mitingurile electorale. Chiar ai curajul sa spui ca la mici se inghesuie numai non-credinciosii asa cum afirma Anita? Atunci de ce nu sunt huiduiti parlamentarii care vb de D-zeu la asemenea mitinguri?
Citat:
Din postarile tale nu vad unde sunt multele alea exemple pe care le ignora lumea (anita in speta).
Acum doar nu vrei sa-ti dau toate exemplele mura in gura!
Citat:
Tu vrei sa discutam despre preoti si vilele lor sau despre ideile din predica? ce ar fi sa te hotarasti?
Ce-ar fi sa avem o vedere mai de ansamblu fara sa selectam convenabil doar una sau alta? Eu tocmai la ipocrizia celor care isi permit discursuri despre saracie cand conduc jeep-uri ma refeream. Deci luam in calcul si discursul si exemplul personal de unde rezulta ipocrizia pe care o atacam. Cum pui tu problema e o falsa alegere.
Citat:
Cat despre ideea din predica - da, preotul stie! si bine face ca spune si altora (nu tie evident, tu nu esti sensibil la idei, decat la vile, jipane, mici si bere).

Ma indoiesc profund ca stii ce gandesc si sunt surprins sa vad ca de acum crestinii nu stiu doar ce gandeste D-zeu, ci si ce gandesc eu!
Voi chiar nu vedeti gunoaiele din curtea vostra? Nu simtiti ca s-a inaltat covorul prea mult? Procedati la fel ca si comunistii care ascundeau toate neregulile pentru a lasa impresia de sistem perfect.
Reply With Quote