Citat:
În prealabil postat de cristinamaria
@ai2: intentia ta care e? sa zici ca nu esti de acord cu ce zice lumea si atat?
|
Ideea mea: cei care nu inghit prejudecatile societatii neconditionat nu sunt mai usor de condus asa cum spun unii. Nu cred ca era asa greu de inteles dar, in fine, poate m-am exprimat cam repede.
Citat:
nu vad nici un argument in postarea ta, nici macar citatul ala in engleza.
|
vezi mai sus.
Citat:
Daca vrei dialog pune mana si argumenteaza-ti frumos un punct de vedere, introducere cuprins si incheiere, nu da asa de-a azvarlita cu cate o fraza sa inteleaga fiecare ce are chef.
|
Fraza are un inteles clar si nu vad unde e problema. Ateii sunt mai greu de condus pentru ca nu accepta neconditionat (a se citi irational) autoritatea. Sau intr-un limbaj mioritic, nu-i duci cu micii si berea la vot!
Citat:
Ce legatura are politica, aia de mici si bere pe care nu stiu in ce masura o consideri tu relevanta, discursurile lui Tapu si ale lui Ilici cu religia si religiozitatea?
|
Politica si religia au in comun masele de oameni usor de condus.
Citat:
Ti se pare ca prezenta la vot din ultima perioada releva o populatie (religioasa sau nu) intens preocupata de politica?
|
Nici n-am spus asta. Spuneam de mitingurile electorale. Chiar ai curajul sa spui ca la mici se inghesuie numai non-credinciosii asa cum afirma Anita? Atunci de ce nu sunt huiduiti parlamentarii care vb de D-zeu la asemenea mitinguri?
Citat:
Din postarile tale nu vad unde sunt multele alea exemple pe care le ignora lumea (anita in speta).
|
Acum doar nu vrei sa-ti dau toate exemplele mura in gura!
Citat:
Tu vrei sa discutam despre preoti si vilele lor sau despre ideile din predica? ce ar fi sa te hotarasti?
|
Ce-ar fi sa avem o vedere mai de ansamblu fara sa selectam convenabil doar una sau alta? Eu tocmai la ipocrizia celor care isi permit discursuri despre saracie cand conduc jeep-uri ma refeream. Deci luam in calcul si discursul si exemplul personal de unde rezulta ipocrizia pe care o atacam. Cum pui tu problema e o falsa alegere.
Citat:
Cat despre ideea din predica - da, preotul stie! si bine face ca spune si altora (nu tie evident, tu nu esti sensibil la idei, decat la vile, jipane, mici si bere).
|
Ma indoiesc profund ca stii ce gandesc si sunt surprins sa vad ca de acum crestinii nu stiu doar ce gandeste D-zeu, ci si ce gandesc eu!
Voi chiar nu vedeti gunoaiele din curtea vostra? Nu simtiti ca s-a inaltat covorul prea mult? Procedati la fel ca si comunistii care ascundeau toate neregulile pentru a lasa impresia de sistem perfect.