Citat:
În prealabil postat de andreicozia
Ti s-a raspuns de catre un EVREU cine sunt parintii poporului lui, iar tu iar faci pe desteptul ca stii acest lucru mai bine decit un evreu
..si vsovi, mare atentie cu "goi pentru... voi"
Ti s-a mai atras atentia sa nu ne mai minjesti cu expresiile acestea cu tinta indecenta si jignitoare la adresa unei culturi de mii de ani mai veche ca a ta si care este leaganul Mintuitorului si in ce a crezut si el.
|
ce spui dumneata? poi dumneata nici nu pricepi ce scriu, apoi spui ca mi s-a atras atentzia? poi tu mi-ai atras atentzia fara probe shi cand le-am cerut ai disparut in ceatza, iar acum asha vorbeshti de parca m-ai fi gasit vinovat de expresii shi un comportament jegxy... poi domnule, nu crezi ca ar fi cazul sa-tzi revizui atitudinea asta batzoasa... tu gresheshti, tu dai cu paru, tu mintzi, tu vi cu musulmanii shi cu Putin, shi tot eu trebuie sa-mi cer iertare pentru ca Evreu vine de la Eber? Ebr? poi dumneata se vede ca eshti shi pe langa subiect shi zici ca am jignit pe evreul cel ales cand i-am spus ceea ce este scris shi poate ca nu cunoashte? deci ai de grija ca dumneata intreci masura shi daca pana acum tzi-am iertat felul belicos in care mi te-ai adresat sa shtii ca nu am sa te mai tolerez shi am sa itzi arata mizeria domniei tale pe care mi-o pui mie in carca... deci inceteaza degraba sa-mi dai atentzie shi sa ma iei cu superiorismele tale atat vreme cat dumneata ma invinovatzeshti far nici un argument ar apoi asha vorbeshti de parc dumneata ai fi avut dreptate... poi du-te de ada argumente shi nu-mi spune ca nu le aduci ca nu ai chef... ca daca nu aduci argumente atunci opinia ta este de la mamaomida, pe care se pare ca o frecventezi... deci ei fi dumneata prin america, dar asta nu este un argument care sa-tzi dea tzie dreptate in ceea ce spui shi inventezi... facandu-ma acuma increzut sau mandru ca zici ca ii invatz pe evrei... poi domnule, daca dumneata nu shtii cine a fost Ever shi de unde vine numele de evreu asta inseamna ca eu ma mandresc? deci evita-ma daca nu vrei sa ai parte de propria ta rushine, de care cu nonshalantza dai dovada shi imi demonstrezi tot mai mult ca n-am cu cine... deci uita-te la musulmani, la Putin shi revizuieshte-tzi atitudinea cu cei ce te invatza Adevarul iar cand afirmi despre cineva ceva adu argumente shi nu ceea ce-tzi pare tzie din frustrarile celui rau, ca shi cum l-ash jigni eu... deci inainte sa mi te adresezi ia o pauza shi revino-tzi la a citi corect shi a aduce argumente cand vi cu o invinovatzire... nu ca mi s-a atras atentzia... ci ca tu te-ai gasit sa-mi atragi atentzia pentru ca eu tzi-am aratat ca nu prohibitzia e calea shi nici Putin shi nici Mahomed, iar daca nu tzi-a convenit ai inceput sa mintzi... pe ici pe colo invinovatzind shi punandu-ma sa tac sau sa scriu asha cum ai vrea dumneata... poi scrie dumneata cum vrei dumneata iar pe altzii nu-i mai pune sa slujeasca celor pe care dumneata ii ridici in slavi, oameni care shi-au vandut sufletul catre cel rau... shi nu-i mai repet ca ii shtii dumneata mai bine... nu-i asha americanule? deci linishteshte-te ca te-am iertat shi deshi imi datorezi scuze cu camionul sau canionul nu-tzi mai fa mustrari de conshtiintza ca iata de ziua sf Ilie, te-am iertat... dar asta nu inseamna ca nu ar trebui sa ai decentza ca sa recunoshti adevarul in ce te priveshte, caci iertarea nu este un indemn la trufie... shi suficientza.