Citat:
În prealabil postat de The_Fallen
Asta e o vorba buna, daca nu vrei te oblig?Suna ca "bataia e scoasa din rai" tot o vorba romaneasca.
Si ambele au consecinte grave.Dumnezeu nu ne-a dat liberul arbitru ca sa il incalcam pe cel al semenilor nostri.
|
Acum rectific lucrurile si spun clar domnule fallen, cam stupida explicatia ta . Adica, ce vrei sa spui, ca Dumnezeu a dat liberul arbitru barbatului sa " taie frunze la caini ", sau cum ? Si-atunci, cum ramane cu sudoarea aceia ...?
Ok, ai liberul arbitru sa devii boschetar daca doresti si nu-ti poti asuma o familie sau o femeie ca sa o respecti , in primul rand prin indatorirea ta de a munci . Nu este o problema sa lenevesti, daca o faci pe pielea ta, daca esti singur, daca nu stai pe capul nimanui, daca nu astepti sa-ti cada din alta parte "o para " , este strict problema ta daca mori de foame si stai pe strazi. Insa, daca-ti formezi o familie, atunci lucrurile stau tocmai invers.
Acum am inteles de pe un alt topic ca nu esti casatorit...atunci nu esti pus la socoteala , este ca de la cer la pamant sa fii sau, sa nu fii casatorit. Oricum, eu am plecat de-acasa de la 16 ani, am muncit pe branci, am intampinat diferite situatii, unele extreme, mi-am facut si scoala intre timp, mi-am facut o casa, chiar doua, o masa, o masina...tocmai pentru a nu depinde de un barbat idiot, asa cum depind multe femei in tara asta a noastra amarata si la propriu si la figurat. Asadar, daca esti barbat, dovedesti-o, nu cu luna de pe cer si nici cu palate, macar cu faptul de-a incerca sa fii BARBAT.
" Cea mai mare dovada de sanatate mintala o reprezinta simtul datoriei ! "