Citat:
În prealabil postat de catalina24680
Ptr Evreulcelales : Stii vreun psiholog de incredere care sa nu se joace cu mintea naostra?1 Noi am primit binecuvantare ptr a merge la un astfel de medic, insa nu am gasit pe cineva ca sa zic asa pe placul nostru. Totusi actioneaza aproape ca un duhovnic...e o alegere delicata!
Gabi nu are probleme deloc cu bautura, mai bea si el cate o bere la o saptamana....Dar e bland, e drag asa in felul lui nu s epune problema sa-l trimit la familia lui, nu, in niciun caz !
Doamne feri !!!!!
|
Eu cunosc multi psihologi/e buni/e insa nu din Romania ci din Israel unde locuiesc.
Te felicit ca ai ales posibilitatea ca un profesional sa se ocupe de problema barbatului tau.Ti-as recomanda ca sa nu alegi psihologul/a ci numai sa ajungi cu barbatul la el/ea cat mai devreme cai pacat de timp. Psiholog nu se alege dupa cum arata sau ce se spune despre el ca psihologii au o meserie grea si complicata. ajung la ei tot felul de oameni la care nu te poti baza pe recomandarile lor.
Simplu. Ia de mana pe domnul sot si mergi cu el la primele date, restul sa mearga singur.
Despre ce trebuie sai spui la barbatul tau, psihologul te va indruma.Cea mai mare problema este sal convingi pe domnul sa primeasca Tratament. Psihologii obisnuiesc sa spuna ca daca pacientul a hotarat sa primeasca tratament,jumatate din tratament a fost facut cu succes. Din cauza asta ti-am propus sal faci sa mearga la psiholog chiar daca il vei santaja ca daca nu vrea,din partea ta va despartiti. Gandestete ca asta este in binele lui si tu esti numai o actorita de teatru.Nu este musai sa te ti de cuvant daca nu va accepta la tratament.
Succes.