@Mirelat: cred ca traducerea corecta a titlului este Milionar de mahala. L-am vazut, este foarte bun, dar eu nu am vazut in el ceea ce ai vazut tu, si anume diferentele din societatea indiana si ce anume o uneste. Eu am vazut mai degraba o pledoarie pentru schimbarea destinului propriu intr-un mediu ostil. accentul nu mi se pare pus pe societate, ci mi se pare ca aceasta are rolul de context, de potentator al actiunii centrale.
Oricum filmul a fost foarte bun.
Cat despre 4 luni 3 saptamani si 2 zile mi s-a parut un film foarte slab, nu subiectul in sine m-a deranjat, ci constructia filmului, care este slaba tare. Si filmul asta vrea sa foloseasca socialul ca si context potentator pentru actiunea centrala, dar nu prea reuseste sa faca nimic altceva decat context, si nici pe acela foarte bine. Personajele sunt foarte sumar desenate, nu au nici un fel de trasaturi definitorii, pe scurt mi s-a parut de o banalitate crasa. Un film bun pe un subiect asemanator, construit exceptional, este unul mai vechi, Agnes - aleasa lui Dumnezeu, cu Jane Fonda. Eu nu am nimic cu filmele romanesti, unele sunt bune, dar asta cu 4,3,2... nu mi se pare deloc reprezentativ pentru cinematografia romana.