View Single Post
Vechi 16.07.2009, 14:28:20
veveritza
Guest

Implicit

Interesante discutii, daca facem abstractie de discutiile de pe topicul cu martorii lui iehova unde sunt clar blamati;
permiteti-mi sa va spun un banc ca sa mai destind putin atmosfera asta incordata:
Un ateu se plimba prin padure si admira frumusetile naturii: ce copaci frumosi are natura, ce apa frumoasa,etc; la un moment dat ii iese un urs in fata; ateul se sperie in fata mortii si striga din toate puterile:"Doamne, ajuta-ma sa scap!";Dumnezeu il aude si momentul urmator ingheata totul in jur apoi il intreaba pe om de ce a strigat sa il ajute din moment ce nu credea in existenta Sa;omul ii raspunde ca nici atunci nu credea dar mai are o rugaminte: ar putea sa-l transforme pe urs in crestin?
-"Da", ii raspunde Dumnezeu iar in momentul urmator totul revine la viata;apoi ursul ingenuncheaza ,isi impreuneaza labele si spune:"Doamne, te rog binecuvinteaza si masa asta"!
Adica, totusi: star, megastar, rege...dar totusi...martor al lui iehova.
Cine crede ca poate sa se roage si sa ispaseasca din pacatele lui MJ nu pot decat sa spun "Doamne da-i putere si rabdare in ispite" pentru ca eu nu duc nici ispitele pentru pacatele mele.
Doamne ajuta si numai bine
Reply With Quote