@Moshu: Draga Moshu! De ce un tanar de 29 ani si-ar pune numele Moshu ma depaseste. Probabil ai motivele tale. Mi-au placut speculatiile tale legate da varsta mea (poti da click pe profilul meu public si vei vedea exact cati ani am, nici kg nu mi le ascund - pentru cine e interesat). Inteleg logica ta, da tu nu o intelegi pe a mea. Ai dreptate intr-un singur lucru, sunt o persoana curioasa. Curiozitatea mea adreseaza printre altele filozofia, logica, economia, sociologia si cateva alte domenii tehnice (spre exemplu sunt foarte curioasa sa aflu cum functioneaza pompele si hidrofoarele, ce diferenta e intre ele si de ce unele au nevoie de vase de expansiune si altele nu), de asemenea sunt curioasa in probleme legate de statistica (mi-ar place sa stiu cum se calculeaza de exemplu rata somajului in diferite tari deoarece am o teorie in acest sens, si anume ca topurile pe tari la aproape orice indicator nu exprima nimic, e ca si cum ai compara mere cu pere), si multe altele, toate astea pe fondul ca sunt o persoana credincioasa (ortodoxa) si nu am nevoie de confirmari la acest capitol, curiozitatea mea nu are legatura cu asta. Nu comentez la dezamagirile in dragoste si relatiile cu baietii - daca pana la varsta asta nu am avut cel putin o dezamagire serioasa se cheama ca am trait degeaba! - si iti dau dreptate in privinta probabilitatii de adeverire a horoscopului, care este cam aceea cu a ghicitului in carti sau in orice altceva. Mai exista inca un fenomen legat de horoscop, acela al falselor memorii. Oamenii care cred in horoscop iti pot demonstra oricand ca ce scrie acolo chiar li s-a intamplat in fiecarezi, chiar daca nu e asa, pentru ca isi modifica memoriile si perceptiile functie de horoscopul ala amarat. Ca sa precizez suplimentar de ce am precizat anterior,nu cred in horoscop si nici in astrologie, pur si simplu pentru ca nu vad o argumentatie stiintifica serioasa in spatele lor, iar una religioasa evident nu exista. Deci din motive nelegate de religie! Eu cred ca este posibila prevederea viitorului, prin revelatia duhului sfant (proorocii). Asta e singura care se adevereste 100%. Apreciez ca ti-ai stors neuronii ca sa intelegi motivele din care intreb, da daca nu iese nimic dupa ce-i storci intreaba inainte sa scrii o pagina demontand un punct de vedere pe care nu-l am! Si eu te pup!