Citat:
În prealabil postat de heaven
Bun,deci ai intrat aici pentru a face putina propaganda.Nimic rau pana la urma,insa prin posturile tale anterioare,subliniai exact ce nu doresti sa se creada despre acest popor:ca partea materiala,cel putin in lumea asta terestra trebuie sa vina pe primul plan,iar sufletul...Dumnezeu cu mila.Cel putin,cam asta este viziunea ta despre cum ar trebui traita viata.
Noroc ca eu chiar cunosc evrei si unii dintre ei sunt chiar niste oameni deosebiti,cu suflet mare.Oricum,nici nu am pus accent vreodata pe nationalitati sau religii diferite.
Consider ca toti suntem oameni,unii de mare calitate si care lasa ceva in urma lor si mai cred ca niciunde nu exista padure fara uscaturi.Iar discriminarile de orice gen le privesc ca pe o dovada de primitivism.
Concluzionand,aici este un forum care atinge subiecte de spiritualitate,deci poate ar trebui sa gasesti o abordare a temei topicului mai potrivita.
PS:O alta curiozitate: tu sau persoanele de aceeasi etnie din jurul tau faceti discriminari in ce priveste tiganii,nemtii,romanii etc?V-ati amesteca sangele cu cel al acestor nationalitati?
|
1.Nu am venit sa fac vreo propaganda. Daca explicatile despre poporul meu le numesti propaganda, cred ca ne magulesti.
2. Nu am mentionat nicaieri ca materialismul nu intereseaza evreii ca in general ei sunt realisti cu picioarele pe pamant si cum am mai scris, fara faina nu este cultura.
3. Evreii au invatat din experienta lor ca este bine a se bizui pe Dumnezeu insa au venit rabini si au declarat: Dumnezeu ajuta numai la cine se ajuta singur....(cat de destept)
4. Am sa scriu aci unde voi gasi de cuvinta si nimeni, afara de Admin nu imi va spune unde sa scriu.
In general scriu la Judaism si aci am intrat cu replici glumete ca sa destind putin fruntile.
5. Cat despre amestecare de sange cu tziganii si Unguriisi altii nu avem la noi ca istia. Cu arabii sunt foarte-foarte putine deoarece diferenta de cultura si mentalitate este adevarat prea mare.
Tocmai cu femei crestine din Romania sunt mai multe nunte,in special barbati mai in varsta care pot fara mare greutate sa se insoare cu aceste femei pentru a petrece restul vietii impreuna.