View Single Post
Vechi 14.07.2009, 21:41:28
Litanu Litanu is offline
Banned

Data înregistrării: 10.07.2007
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de razvan_m Vezi mesajul

Te-ai gandit oare sa intri in acea manastire ortodoxa sa vezi ce se intampla cu diavolii/demonii care si-au aflat salas in tine/trupul tau la o adevarata Sfanta Liturghie Ortodoxa??!
Am intrat in acea manastire. Intru, in anumite ocazii, in locasuri de inchinare ortodoxe. Am asitat si la diferite slujbe. Nu s-a intamplat si nici nu se va intampla nimic din inchipuirile dvs.

Citat:

Sau altceva? Psalmii lui David [Sfanta Scriptura] iti spun ceva? Cum recunosti aproape tot Vechiul Testament, ar trebui sa recunosti si sfintenia acestor psalmi, care i-au fost inspirati imparatului David prin Duhul Sfant.?!
Toata Sfanta Scriptura, inclusiv Psalmii, imi spune multe adevaruri. Si nu recunosc tot Vechiul Testament ci recunosc toata Sfanta Scriptura.

Citat:
Incearca sa citesti o catisma din Sfanta Psaltire la miezul noptii,...
Deja exagerati. Si o faceti si intr-un mod urat. Ceea ce ma indemnati dvs. este de domeniul paganismului. Si mai bagati si Sfanta Psaltire in deviatiile dvs. Mai bine ma indemnati sa citesc "Catelus cu parul cret". Ar fi fost mai amuzant si nu aduceati o insulta Sfintei Psaltiri (transformata in accesoriu ritualic).

Citat:
Altceva nu-ti mai zic. Ce dovada mai tare decat manifestarile duhurilor din tine la citirea Sfintei Psaltiri, Sfanta Psaltire care-i arma cea mai de temut dintre toate rugaciunile crestinilor fata de demoni, vei vrea sa vezi ca sa te convingi de propria-ti ratacire?!
Am citi Psaltirea de mai multe ori. Mai si ascult din ea, cand fac treaba prin casa (am Biblia in format audio). Am simtit bucuria ascultarii Cuvantului lui Dumnezeu. Cat despre demoni... se pare ca se gasesc in mintea dvs. (ca prea des vorbiti de ei).
Reply With Quote