View Single Post
Vechi 14.07.2009, 18:49:35
laurschepsis laurschepsis is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit Mowgli

Citat:
În prealabil postat de vsovi Vezi mesajul
shi cand te gandeshti ca MJ a fost ucis, ca se pare ca a fost vorba de o crima... shi iata cum victima MJ v-a fi folosita de CIE shi CMB shi bilderberg citit invers ca sa instaureze noua ordine mondiala: lipsa sfintei Cruci shi unimea in hula...
el, MJ n-a fost de vina cu nimic ca s-a nascut shi a crescut shi a trait in casa satanei ca a fost mereu contra dracului, shi a cantat frumos acest Moogli atat de sensibil shi sincer, iar gesturile shi dansurile lui sunt reflexe evidente ca sa le luam in seama, dar cei din spatele lui se vor folosi de sufletul lui sensibil shi de toate mesajele lui shi vor manipula masele ca shi pana acum... ca sa-l autointroneze pe antichrist shi vor entuziasma vazduhurile ca cei apostatzi sa-l primeasca cu bratzele deschise... asha ceva ne avertizeaza proorocii... sa vezi ce fericire a slavei de sine de la oameni shi draci o sa ne apuce... un entuziasm fara margini...
Doamne-ajuta!

Draga Ovidiu,

Abia acum am realizat ce paralela frumoasa ai facut, numindu-l pe MJ, acest Mowgli al zilelor noastre. Nu pot decat sa ma bucur ca ai vazut si pentru mine in MJ candoarea unui mare artist (dincolo de omul cu bune si ce rele) strivit cu cinism in jungla zilelor noastre. Am sa pastrez aceasta frumoasa imagine (Mowgli, evident, nu jungla). Multumesc.

Doamne-ajuta!
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..."
Reply With Quote