Citat:
În prealabil postat de cristinamaria
Insa nu sunt sigura ca motivele pentru care nu cred in ea tin neaparat de religie.
|
Mi-am antrenat neuronii si am meditat, dar totusi nu am gasit niciun alt motiv de a nu crede in atrologie in afara de religia proprie...
Totusi, sunt unele experimente
stiintifice, statisticile pe care spre exemplu, eu le-am citit, care arata un succes al horoscopului de circa 30% (daca imi aduc bine de-aminte). Care e echivalentul intamplarii a oricarui eveniment prezis sau nu prin astrologie. Uite, o sa iti dau un exemplu. Eu declar, de la mine putere, ca tu vei suferi in curand sau ai suferit in dragoste recent. Sansa de a avea dreptate este egala cu sansa de a se implini orice previziune astrologica care afirma chestia de mai sus. Imi pare bine ca nu vrei sa o studiezi. Te pup.
VIITORUL. Ortodoxia ne invata ca nimeni nu poate cunoaste adevarul, numai Cel de Sus. Astfel, nici macar ingerii, nu sunt in stare sa vada viitorul. Si nici ingerii cazuti, demonii. Orice religie care se bazeaza pe interpretarea viitorului cu ajutorul demonilor e o religie mincinoasa si desarta. Unii dintre voi ati putea spune: dar eu, inainte sa revin la dreapta credinta, in unele din ratacirile mele, globul de cristal chiar mi-a spus ceva si s-a implinit. Este probabil. Daca demonii nu pot sa stie viitorul, nu inseamna ca nu pot sa il ghiceasca, si sa il ghiceasca de cele mai multe ori corect. Nu uitati ca demonii sunt matematicieni si psihologi grozavi. E usor sa tii minte de felul persoanei pe care vor sa o domine si sa calculeze unele probabilitati. Uite eu, de exemplu, am vazut numai din postarile tale ca esti curioasa, maria. De aici am dedus ca esti tanara, probabil 20-24 de ani. Fiind tanara, probabilitatea de a lega relatii de prietenie cu baieti creste, si creste si probabilitatea de a fi suferit in dragoste, mai ales ca esti crestina si nu prea agreezi baietii care vor sex din a doua seara. Daca am dreptate, atunci gandeste-te demonii ce dreptate ar putea sa aiba, in ghicirea viitorului, demoni care sunt langa tine si vad tot ceea ce faci tu! Edit: acum m-am uitat pe profilul tau. Am vazut ca am gresit. Daca as fi observat de mai inainte ca esti senior member, as fi marit campul varstei. Domnul sa fie laudat!
inca un edit: "previziunea" pe care am incercat sa o fac m-a condus la alte observatii. Am dat click la intamplare pe prietenii prietenilor, in special pe userii de sex feminin si am ajuns la concluzia ca media varstei este undeva pe la 30 de ani. Am gasit 2 useri de sex feminin cu varstele sub 21 de ani. Doamne! Unde sunt tinerele noastre? Chiar toate sunt preocupate de forumuri roz ca fmo, ele, elady etc?